Facebook Pixel Αντίο για φέτος ή αντίο για πάντα;
| 2011-05-23 00:18:00

Αντίο για φέτος ή αντίο για πάντα;

Αντίο για φέτος ή αντίο για πάντα;

Μαζί με τον Ζιλμπέρτο που αποχωρεί, τον κόσμο του Παναθηναϊκού χαιρετούσε και ο Σισέ. Βουρκωμένος ο Γάλλος, φάνηκε να στέλνει μήνυμα αποχαιρετισμού προσθέτοντας κι άλλο πονοκέφαλο στους οπαδούς...

Το σίγουρο είναι πως η κίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ να μείνει στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και να χαιρετίσει όπως έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα- τους οπαδούς του τριφυλλιού, προκάλεσε ερωτηματικά.

Ο Γάλλος σταρ, βέβαια, έχει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και αρχικά η κίνησή του ερμηνεύτηκε ως ένα απλό "ευχαριστώ" για τη στήριξη που προσέφεραν στην ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ωστόσο, όσοι δεν ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το αντίο στον Ζιλμπέρτο και πρόσεξαν τη στάση του και κυρίως το γεγονός ότι φαινόταν να χαιρετά βουρκωμένος, άρχισαν να αναρωτιούνται και να συζητούν μεταξύ τους: "Λες να τον βλέπουμε για τελευταία φορά από κοντά;".

Κάποιοι, μάλιστα, που είχαν ξεμείνει στις μπροστινές θέσεις, προσπάθησαν να του πιάσουν κουβέντα ώστε να του ζητήσουν -για ακόμα μία φορά τον τελευταίο καιρό- να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο Σισέ είτε δεν άκουσε όσα του έλεγαν, είτε δεν είχε διάθεση να απαντήσει επί της ουσίας, κάτι που άλλωστε κάνει τους τελευταίους μήνες, μετά τα γεγονότα του "Καραϊσκάκη" όταν και εκδήλωσε πρώτη φορά τάσεις φυγής.

Η στάση του, πάντως, προβλημάτισε και την εξέδρα των επισήμων, όπου αρκετοί από τους "επώνυμους" Παναθηναϊκούς προσπάθησαν να πλησιάσουν διοικητικά στελέχη της ομάδας ρωτώντας "τι τρέχει με τον Σισέ;" και "ξέρετε κάτι παραπάνω που δεν γνωρίζουμε;".

Φυσικά, κανείς δεν ξεκαθάρισε τίποτα, καθώς αυτή τη στιγμή προέχει να μείνει η ομάδα ήρεμη για το τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο την ΑΕΚ την Τετάρτη, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Το ματς αυτό θα κρίνει πολλά και δεν αποκλείεται ακόμα και το ίδιο το μέλλον του Σισέ, εφόσον βέβαια δεν υπάρχουν ήδη αποφάσεις που δεν αλλάζουν. Το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ενδέχεται να ζεστάνει τους μετόχους ή κάποιον νέο επενδυτή, ώστε το μπάτζετ της νέας σεζόν να ...χωρέσει και το βαρύ συμβόλαιο του Γάλλου. Αλλιώς, το αντίο μάλλον θα είναι αναπόφευκτο...

Εκτός κι αν ο Σισέ το έχει πάρει ήδη απόφαση, για δικούς του λόγους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags