Facebook Pixel "Good bye" σε Αντσελότι!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-23 00:21:00

"Good bye" σε Αντσελότι!

"Good bye" σε Αντσελότι!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία οι Λονδρέζοι γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Κύκνειο άσμα του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι αποδείχθηκε η αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ» απέαναντι στην Έβερτον για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η σεζόν δεν τελείωσε καθόλου καλά για τους Λονδρέζους, οι οποίοι φέτος έμειναν χωρίς τίτλο, καθώς γνώρισαν την ήττα με 1-0, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην ισοβαθμία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού η Τσέλσι ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της ομάδας.

«Η Τσέλσι ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον Κάρλο Αντσελότι λύθηκε σήμερα (22 Μαΐου). Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη του ΔΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Κάρλο για τη συμβολή του στα κατορθώματα της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία τον Ιούλιο του 2009, στα οποία περιλαμβάνεται και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Οι εμφανίσεις της φετινής περιόδου, όμως, δεν ήταν αντάξιες των προσδοκιών και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουν αλλαγές στον σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κάρλο θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου θα του αποδοθεί η αποδοχή και ο σεβασμός που του αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου.

Ο μακροχρόνιος σχεδιασμός και οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι και τώρα θα συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην εξεύρεση του νέου τεχνικού.

Δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση μέχρι την πρόσληψη του νέου τεχνικού», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags