Facebook Pixel Το άκουσαν οι Ολυμπιακοί αυτό που είπε ο Σλούκας;
| 2015-07-02 22:45:00

Το άκουσαν οι Ολυμπιακοί αυτό που είπε ο Σλούκας;

Το άκουσαν οι Ολυμπιακοί αυτό που είπε ο Σλούκας;

Μπορεί να πέρασε στα ψιλά, αλλά στην παρουσίασή του από τη Φενέρμπαχτσέ, ο διεθνής γκαρντ έκανε μία δήλωση που μάλλον δε θα ήχησε καθόλου καλά στην πρώην ομάδα του...
 

Ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Φενέρμπαχτσέ και δήλωσε, μέσα σε άλλα, ότι είναι χαρούμενος που πήρε αυτή τη μεταγραφή.

Ωστόσο, ο Έλληνας άσος είπε και κάτι στους Τούρκους δημοσιογράφους που μάλλον θα έκανε ...Τούρκους τους ανθρώπους και τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας του.

Ο διεθνής γκαρντ αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Φενέρ, αποθεώνοντας τη δυναμική της και τον κόσμο της, έπλεξε το εγκώμιο και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς! 

Ο πρώην παίκτης των Ερυθρολεύκων δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον Ζοτς τον "καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη", κάτι το οποίο, βέβαια, ενδεχομένως να ισχύει, αλλά ακούγεται ...κάπως στα αυτιά των Ερυθρολεύκων. 

Όχι, φυσικά, μόνο για το ...πράσινο και ένδοξο παρελθόν του Σέρβου κόουτς, αλλά πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι είχε προηγηθεί ένα μεγάλο θέμα πριν την αποχώρηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό με την περίφημη συνάντησή του με τον Ζοτς σε ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Ένα ραντεβού που, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, έπεισε τελικά τον παίκτη να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζοτς, αν και έγινε στα ...κρυφά από τους Ερυθρόλευκους και πριν τη συνάντηση με τους Αγγελόπουλους. 

Είναι, δηλαδή, σαν ο Σλούκας να παραδέχθηκε αποθεώνοντας τον Ομπράντοβιτς, έναν προπονητή απόλυτα συνδεδεμένο με τις μεγάλες επιτυχίες του αιωνίου αντιπάλου, ότι αυτός ήταν που τον "έκλεψε" από τον Ολυμπιακό. 

"Ήμουν επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, αγαπώ την ομάδα αυτή, αλλά έκρινα πως σε αυτήν τη στιγμή της καριέρας μου το καλύτερο ήταν να φύγω και να πάω σε μια άλλη μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, για να συνεργαστώ με έναν μεγάλο προπονητή, που ίσως είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη...", είπε ο Έλληνας άσος. 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ για τον Βεζένκοφ! Πού παίρνει μεταγραφή και με πόσα λεφτά; Διαβάστε ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags