Facebook Pixel Έσκασε η «βόμβα» με τον Κασίγιας!
| 2015-07-12 00:26:00

Έσκασε η «βόμβα» με τον Κασίγιας!

Έσκασε η «βόμβα» με τον Κασίγιας!

Η μεταγραφή του είναι πλέον και επίσημη, ακόμα και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε...

Παρελθόν για την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Ίκερ Κασίγιας, καθώς αργά το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε η συμφωνία της «Βασίλισσας» με την Πόρτο για τον 34χρονο πορτιέρο.
 

''Απόψε ο Κασίγιας αφήνει τη Ρεάλ και ξεκινά ένα νέο βήμα. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδόσφαιρου. Είμαστε ομάδα 113 ετών και μας υπηρέτησε επί 25 χρόνια. Κέρδισε τον σεβασμό, τη στοργή και τον θαυμασμό των οπαδών. Τρία ευρωπαϊκά κύπελλα, ένα παγκόσμιο συλλόγων, δύο διηπειρωτικά, δύο ευρωπαϊκά σούπερ καπ, πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ. Ένα παγκόσμιο και δύο ευρωπαϊκά με την Εθνική Ισπανίας στην καριέρα του.

 

Ο Ίκερ έφυγε, αλλά το παράδειγμά του μένει. Η συμπεριφορά του στα 725 ματς που αγωνίστηκε με την ομάδα μας, δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ονειρεύονται να παίξουν στη Ρεάλ. Ίκερ, σε ευχαριστούμε για όλα. Σε ευαριστούμε που ήσουν ένα σύμβολο στην ιστορία της ομάδας μας. Ανήκεις για πάντα στην καρδιά μας'' ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι ''μερένχες''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags