Facebook Pixel «Γελάει ο κόσμος»!
| 2010-12-19 13:45:00

«Γελάει ο κόσμος»!

«Γελάει ο κόσμος»!

Κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα καταφέρθηκε ο Νίκος Αλέφαντος, χαρακτηρίζοντάς τον «νέο Ζίκο»...

Για τον Παναθηναϊκό έχω πει τόσα πράγματα από την αρχή της σεζόν, όποιος ξέρει ποδόσφαιρο, έβλεπε τι ερχόταν… Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου στο ποδόσφαιρο, έχω δει χιλιάδες παίκτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχω δει τις δουλειές μεγάλων προπονητών, εμένα δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας παράγοντας και κανένας δημοσιογράφος. «Το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών» τους το είχα βγάλει ότι είναι μέγιστη «απάτη».

Γι’ αυτό οργιζόμουν που έχασε ο Ολυμπιακός από αυτόν τον Παναθηναϊκό και είχα βγει εδώ λέγοντας ότι είχαμε σε αυτό το ματς 7 παίκτες Τιτίκες!

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιστορικό σωματείο, μεγάλο σωματείο, είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Δεν επιτρέπεται να έχει τέτοια αποκαρδιωτική εικόνα. Δεν φτιάχνει αυτός ο Παναθηναϊκός με τίποτα φέτος. Θα τους το ξαναπώ, χρειάζονται σοβαρές μεταγραφές. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

Γελάει ο κόσμος με την άμυνα του Παναθηναϊκού. Μα επιτρέπεται να παρουσιάζει αυτόν τον Σεϊταρίδη; Αυτά τα κιλά που έχει πάρει δεν είναι μυϊκά, είναι… γεροντίστικα!

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αποτελείται κατά ένα μέρος της από μισοπαλαίμαχους, κατά άλλο μέρος της από «ανθρωπάκια»- «παικτάκια», κατά άλλο μέρος της από τον… Σισέ. Και 2-3 άλλοι καλοί παίκτες παρασύρονται κι αυτοί από το ναυάγιο. Μια ομάδα που ολόκληρη ψάχνει να βρει μόνο έναν παίκτη, χωρίς τίποτα άλλο να έχει να επιδείξει. Τα έχω πει από την αρχή της σεζόν.

Από το πρώτο πεντάλεπτο του ματς φαινόταν ότι αυτός ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν έπαιζε 3 ώρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, γκολ δεν θα έβαζε. Ο Παναθηναϊκός ήταν ημιθανής, ήρθε κι ο… νέος Ζίκο και τον αποτελείωσε! Αυτόν αν ήταν ο Κόκκαλης, θα τον είχε στείλει σπίτι του ήδη!

Δεν επιτρέπεται να δίνεις τα κλειδιά της ομάδας σου σε μια κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα σε έναν ξεκάρφωτο που δεν γνωρίζει τίποτα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Νίνης, Μαρίνος, Κατσουράνης, ανύπαρκτοι στα χαφ. Μα με Μαρίνο σε θέση οργανωτή; Κι έπειτα, άλλη εφεύρεση, ο Ιωαννίδης στα χαφ! Ακόμα πιο ανύπαρκτη η τριάδα Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης. Με Μαρίνο-Ιωαννίδη στα χαφ, αυτοκτονείς.

Για τον δε Γκαρσία που μπήκε αλλαγή, από την αρχή τον είχα πει «στυμμένη λεμονόκουπα», «χλεμπονιάρη» και μου έλεγαν ότι είναι παικταράς. Έτσι είναι ρε οι παικταράδες;

Μετά βάζει τον Πετρόπουλο και τραβάει τον Σισέ δεξιά. Άλλη ιστορία αυτή. Δηλαδή να πετάει την μπάλα ο Σισέ στον Πετρόπουλο! Εκεί πας μόνος σου στη διοίκηση και λες «γεια σας, ορίστε το συμβόλαιό μου, το σκίζω και φεύγω μόνος μου». Ο Πετρόπουλος είναι για να προσπαθήσει να παίξει σε κανέναν Πανιώνιο. Ο δε Λέτο, μια ζωή τα ίδια, παίρνει την μπάλα, την κουβαλάει και πάει για το σημαιάκι, ούτε τελειώνει μία φάση. Ούτε μία.

Με Πλεσίρ και με Δημούτσο, με Μαρίνο και με Ιωαννίδη, με Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σίλβα, με Νίνη… αρσιβαρίστα πια, με αυτά τα χαφ δεν πας πουθενά. Μίξη από παικτάκια και μισοπαλαίμαχους.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags