Facebook Pixel Λαγός: "Αν φάμε γκολ, η πρόκριση θα έρθει δύσκολα"
| 2015-07-23 19:22:00

Λαγός: "Αν φάμε γκολ, η πρόκριση θα έρθει δύσκολα"

Λαγός: "Αν φάμε γκολ, η πρόκριση θα έρθει δύσκολα"

Ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Μπριζ επεσήμανε πως το κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα με τους Βέλγους είναι η καλή αμυντική λειτουργία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24Radio:

Για τον αγώνα με την Ουντινέζε: «Η ομάδα έδειξε καλά πράγματα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν τραγικοί. Απλά αυτό που λέμε συνέχεια είναι ότι εκεί που έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, ο αντίπαλος κάνει μία φάση και τρώμε γκολ. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε και για να συνεχίσουμε σε μεγαλύτερο επίπεδο αυτό πρέπει να σταματήσει. Με την Ουντινέζε φάγαμε δύο γκολ από δύο φάσεις που προήθλαν από το… πουθενά. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το διορθώσουμε και έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας. Με την Ουντινέζε ήταν ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Το κρίσιμο παιχνίδι είναι την Τρίτη με την Μπριζ. Δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος, πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπριζ: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θα δουλέψουμε περισσότερο πάνω στην Μπριζ την εβδομάδα που έρχεται. Είμαστε έτοιμοι, αλλά ακόμα και έτοιμος να μην είσαι όταν μπαίνεις στο γήπεδο τα δίνεις όλα για 90 λεπτά και ίσως παραπάνω. Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία, αφού τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα. Σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό θα είναι το «κλειδί», καθώς αν φάμε γκολ η πρόκριση θα έρθει δύσκολα».

Για το αν θα παίξει ρόλο που ο πρώτος αγώνας είναι στην Αθήνα: «Πρώτη φορά μου τυχαίνει και εμένα. Πέρσι, με την Μίντιλαντ σχεδόν πήραμε την πρόκριση από την Αθήνα και ίσως να είναι καλύτερα που παίζουμε το πρώτο ματς εντός. Πάντως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, να μη δεχτούμε γκολ και να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags