Facebook Pixel Άλλο το ... "χάρτινο" κι άλλο ο Μπέος;
| 2011-05-24 18:25:00

Άλλο το ... "χάρτινο" κι άλλο ο Μπέος;

Άλλο το ... "χάρτινο" κι άλλο ο Μπέος;

«Ηθική υποχρέωση» απέναντι στους Έλληνες φιλάθλους χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΚ την ένσταση κατά Ολυμπιακού Βόλου: "Δεν νομιμοποιούμε την παρανομία και τους αυτουργούς της». Αιχμές για Σούπερ Λίγκα

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξηγεί γιατί έλαβε την απόφαση να καταθέσει ένσταση για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και… απαντάει σε όσους την κατηγορούν.

Σε αυτή αναφέρει πως η ένσταση αποτελούσε επιθυμία τόσο των φίλων της Ένωσης όσο και όλων των Ελλήνων, σημειώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το… χάρτινο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού και προσθέτει ότι «οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση αναφορικά με το κύρος της αναμέτρησης του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ένσταση αυτή κατατέθηκε ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση, τόσο προς τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, όσο και προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, που δεν δέχεται να συμπορεύεται με αυτούς που κάνουν λάβαρο παραβατικές και προκλητικές συμπεριφορές.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κόσμος της, φέτος, έχουν αποδείξει ότι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται απέναντι σε διοργανώτριες αρχές και όργανα που με τις αποφάσεις τους εθελοτυφλούν και «νομιμοποιούν» την παρανομία, αφήνοντας ατιμώρητους ή και καμία φορά επιβραβεύοντας τους αυτουργούς της.

Τα «παπαγαλάκια» και όσοι δεν θέλουν την ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί, αλλά να κρατάει ρόλο κομπάρσου, θα βαλθούν πάλι να διαστρεβλώσουν καταστάσεις και να μπουν σε συγκρίσεις με το «χάρτινο» πρωτάθλημα του 2008 και την ηθική που πρέπει να τηρείται. 

ΟΧΙ κύριοι. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ και η ιστορία της δεν διαβάλλονται, όταν κινείται κατά των παραβατών και των «βιαστών» του ποδοσφαίρου.

Οι αξίες και η ηθική αμαυρώνονται με τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

Η ένσταση μας γίνεται σήμερα, έχοντας την 3η θέση στα play-off, έχοντας ακόμα μία αγωνιστική που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά για όλες τις ομάδες και βεβαίως χωρίς να αγνοείται από κανέναν ότι η πρώτη θέση στα play-off, δεν οδηγεί σε ομίλους του Champions League, αλλά σε δύο προκριματικούς αγώνες, χωρίς την εξασφάλιση πρόκρισης ή οικονομικής ενίσχυσης.

Σήμερα για άλλη μία φορά, η ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει τα αυτονόητα, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης των αγωνιστικών αποτελεσμάτων αλλά και της απόφασης των αθλητικών δικαιοδοτικών αρχών, που πιστεύουμε ότι μετά από την 5ετή παρουσία τους στη Super League, πρέπει να διαπνέονται και αυτοί από πνεύμα κάθαρσης και εξυγίανσης του χώρου.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

Το οφείλουμε στην ιστορία μας, στα παιδιά μας και στον αυτοσεβασμό του καθένα μας ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags