Facebook Pixel Κίνηση... ματ ΠΑΟΚ με Νομπόα!
| 2015-07-26 22:37:00

Κίνηση... ματ ΠΑΟΚ με Νομπόα!

Κίνηση... ματ ΠΑΟΚ με Νομπόα!

Διαβάστε τι συνέβη σήμερα με τον άσο του Δικεφάλου

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Κριστιάν Νομπόα από τον ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα η ΠΑΕ του έδωσε άδεια μέχρι την Τετάρτη!

Ιδού το Δελτίου Τύπου:
 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση περιείχε σχεδόν στο σύνολό της ασκήσεις τακτικής που αφορούν την επιθετική ανάπτυξη αλλά και την αμυντική συμπεριφορά, με βάση τις πληροφορίες του προπονητικού τιμ για την αγωνιστική ταυτότητα της Σπάρτακ Τρνάβα.

Μετά την προθέρμανση και ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση, έγιναν τέσσερις εκδοχές διπλού με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και περιορισμούς τόσο στην αμυντική διάταξη, όσο και στους επιθετικούς.

Η προπόνηση τελείωσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ακολουθεί προσεκτικά το πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων, χωρίς να επιβαρύνει την τραυματισμένη περιοχή, ενώ ο Αθανασιάδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Στις προπονήσεις δεν συμμετέχουν πλέον εκτός του Περέιρα και οι Ρατς, Μάρτενς, Γκολάσα, ενώ άδεια μέχρι την Τετάρτη δόθηκε και στον Κρίστιαν Νομπόα.

Για αύριο έχουν προγραμματιστεί δυο προπονήσεις, στις 10:00 και τις 19:00, που θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags