Facebook Pixel Τι είδε και δεν είπε στον Μαρκαριάν ο Σάντος
| 2015-07-27 09:45:00

Τι είδε και δεν είπε στον Μαρκαριάν ο Σάντος

Τι είδε και δεν είπε στον Μαρκαριάν ο Σάντος

Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που τα έχουμε περάσει στο ντούκου κι όμως από μόνα τους, λένε πολλά. 

 Γιατί, μου 'ρθε τώρα, είχε παραιτηθεί από την εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος. Να, ένα ερώτημα με σημασία, που αποκτά επικαιρότητα λόγω της παραίτησης του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Τσίπρας, και δεν ξεχνιέμαι, ούτε αποφεύγω την παραίτηση του Σάντος, έτσι στο ξαφνικό και χωρίς συγκεκριμένο λόγο έστησε ένα δημοψήφισμα. Ακόμα η συντριπτική πλειοψηφία δεν κατάλαβε τι αφορούσε το «ΝΑΙ» και τι το «ΟΧΙ». Όπως, χωρίς πλάκα πολλοί δεν ήξεραν τι ψηφίζουν. Τι ήθελαν να εκφράσουν με το «ΝΑΙ» και τι με το «ΟΧΙ». Ο Σημίτης που έβαλε την Ελλάδα στην ενωμένη και οικονομικά Ευρώπη ποιον ρώτησε;

Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα όταν μπήκαμε στην Ευρώπη, στο ενιαίο νόμισμα, στο ευρώ. Όπως ποτέ δεν έγινε κανένα πραγματικό δημοψήφισμα αν θέλουμε να φύγουμε ή, όχι. Μιλάμε για κανονικό δημοψήφισμα, όχι το κωλομπαρίστικο του Τσίπρα, που το χαρακτήρισε «δημοκρατική διαδικασία».

Στο θέμα μας. Γιατί είχε παραιτηθεί ο Φερνάντο Σάντος μετά το μουντιάλ της Βραζιλίας. Υπ' όψιν ότι δεν είχε προκύψει ακόμα η πρόταση να αναλάβει την εθνική Πορτογαλίας. Να σου δώσω την απάντηση. Επειδή ο άνθρωπος είναι της δουλειάς και έβλεπε από μακρυά ότι το έργο βρωμάει. Ότι αυτή η εθνική ομάδα που την είχε στα χέρια του ήταν τελειωμένη. Ότι δεν μπορούσε άλλο να παραμυθιάζει με το φάντασμα του 2004.

Ποια πλάνα, λοιπόν, να κτίσει κάποιος και ποιος είναι αυτός στη νέα εθνική όταν δεν γνωρίζει ότι η ομάδα είχε ολότελα κλείσει τον κύκλο της. Ήρθε ο Ρανιέρι, παρέλαβε ένα βαλσαμωμένο πουλί και το διαχειρίστηκε σα γεράκι εκπαιδευμένο να κυνηγάει λαγούς.

Κεφάλαιο Μαρκαριάν. Έκλεισε πριν ανοίξει. Τα είπαμε. Τον υποχρέωσαν τον παππού οι πονηροί να παραιτηθεί για να αναλάβουν αυτοί το κουμάντο στο νέο κύκλο. Θα φάνε;

ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ που έχουν ειπωθεί ποτέ στην ιστορία της εθνικής, καταγράφει ο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags