Facebook Pixel Έτσι θα ρίξει τα τσιμέντα ο Σαββίδης;
| 2015-07-27 10:30:00

Έτσι θα ρίξει τα τσιμέντα ο Σαββίδης;

Έτσι θα ρίξει τα τσιμέντα ο Σαββίδης;

Μπορεί να ακούμε για μεγάλες μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, ωστόσο αν κρίνουμε από την τελευταία ονοματολογία μάλλον ο Ιβάν δεν θέλει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη... 

Μπορεί από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ να βγαίνει ότι φέτος ο Σαββίδης έχει τη διάθεση να προχωρήσει σε γερές μεταγραφές, ωστόσο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) αυτό δε φαίνεται να συμβαίνει, ενώ αν κρίνουμε από την τελευταία ονοματολογία μάλλον ο μεγαλομέτοχος της ομάδας συνεχίζει να ακολουθεί τη σφιχτή οικονομική πολιτική των προηγούμενων σεζόν.

Μόνο έτσι εξηγείται, δηλαδή, η τελευταία πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη που θέλει τον Δικέφαλο να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Γιώργο Γκαλίτσιο! Ο 29χρονος μπακ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λόκερεν και μπορεί να αποκτηθεί από τους "ασπρόμαυρους" χωρίς κανένα κόστος.

Ο Ιγκόρ Τούντορ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση ενός έμπειρου δεξιού οπισθοφύλακα και οι άνθρωποι του συλλόγου ετοιμάζονται να του φέρουν τον Έλληνα άσο που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιζε μπάλα στα γήπεδα του Βελγίου, ενώ προηγουμένως είχε ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον Ολυμπιακό (2008-2011).

Δεν λέμε, καλός παίκτης μπορεί είναι ο Γκαλίτσιος, αλλά τα τσιμέντα της Τούμπας με τέτοιες μεταγραφές δεν πέφτουν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καψούρα του Ιβάν για αντι-Σκόκο και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags