Facebook Pixel Το σχόλιο της Μαρούπα για Μελισσανίδη...
| 2015-07-29 16:38:00

Το σχόλιο της Μαρούπα για Μελισσανίδη...

Το σχόλιο της Μαρούπα για Μελισσανίδη...

Με ανάρτηση της στο facebook, η Ειρήνη Μαρούπα, το μέλος της ΕΕΑ που άλλαξε άποψη και έκρινε πως υπάρχει σύνδεση της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, επιχείρησε να παρουσιάσει τη δική της άποψη.

Βασικό μέλημα όπως φαίνεται να πείσει, πως η Ενωση δεν πρόκειται να έχει κανένα πρόβλημα, κάτι που βέβαια μένει να φανεί στην πορεία.

«Χθες η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού πήρε απόφαση, με οριακή πλειοψηφία 4 έναντι 3 ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανιδης είναι διοικητής της ΑΕΚ. Το γεγονός τούτο προκύπτει από δηλώσεις, πράξεις, και θέσεις και του ιδίου, αλλά και συνεργατών του, οπως ο ίδιος το έθεσε. Η ιστορική ομάδα ΑΕΚ που όλοι αγαπάμε δεν θα πάθει απολύτως τίποτα καθώς ουδέποτε απο κανέναν τέθηκε ζήτημα ιδιοκτησιακής ή μετχικής της σύνθεσης ή εικονικότητας αυτών. Επίσης ούτε ο κ. Μελισσανίδης έχει ουδεμία συνέπεια εκ του γεγονότος αυτού. Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή το γεγονός ότι πάρα πολλοί αναφέρονται σε αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ή αφεντικό κοινώς της ΑΕΚ καθόλου δεν το εκθέτει, αλλά του περιποιεί τιμή όπως η ίδια πιστεύω. Μην φοβάστε την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Και ελπίζω ο κ. Μελισσανίδης να συνεχίσει στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε ένα υγιές, καθαρό ποδόσφαιρο, και να βοηθήσει στην πραγματική κάθαρση του επαγγρλματικού αθλητισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags