Facebook Pixel "Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2015-07-29 21:14:00

"Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ"

"Μεγάλο κίνητρο ο ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάρουμπεκ, χαρακτήρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο παίκτης της ομάδας που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/7) αγώνα είπε πως θα απολαύσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα αφού συναντάμε ξανά τον ΠΑΟΚ μετά από 18 χρόνια . Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι αξιόλογο. Χαιρόμαστε που θα παίξουμε ενάντια στον ΠΑΟΚ και οι παίκτες μου το θεωρούν μεγάλη πρόκληση. Το πρώτο ματς είναι το πρώτο ημίχρονο για μας. Εχουμε σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.» είπε αρχικά ο Γιάραμπεκ και συνέχισε:

«Είναι μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που είναι στο ρόλο του φαβορί, ενώ εμείς στη θέση του αουτσάιντερ και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Επίσης, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με διεθνείς παίκτες όπως ο Μακ. Οι παίκτες μας χαίρονται που θα αντιμετωπίσουν τα «αστέρια» του ΠΑΟΚ.»

Για το 6-0 του ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβα:

«Είδα τον αγώνα με τη Λοκομοτίβα. Το σκορ έγινε σύντομα 3-0, αν και η Λοκομοτίβα είναι μια καλή ομάδα, επειδή μπήκε με φόβο.»

Για το ποιον τερματοφύλακα θα επιλέξει:

"Ο Κέμεναρ έχει αποδείξει ότι το αξίζει και θα του δώσω την ευκαιρία".

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ όμως σαν ομάδα, δεν θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε συγκεκριμένους παίκτες.»

Για την ατμόσφαιρα:

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγαλούπολη, σε αντίθεση με τη δική μας πόλη, οπότε είναι λογικό ο ΠΑΟΚ να έχει περισσότερους φιλάθλους. Όμως οι δικοί μας είναι πιο θερμοί και θα το διαπιστώσετε αυτό. Όσον αφορά τη ζέστη, είμαστε συνηθισμένοι. Τα τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε πολλά γκολ, αλλά ήταν αποτέλεσμα και αρκετών αναγκαστικών αλλαγών λόγω τραυματισμών και καρτών. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας γραμμή και να βάλουμε κάποιο τέρμα.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags