Facebook Pixel "Αυτοψία" στη Λεωφόρο
| 2015-07-30 20:10:00

"Αυτοψία" στη Λεωφόρο

"Αυτοψία" στη Λεωφόρο

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» φιλοδοξούν οι «πράσινοι» να παίξουν ακόμα και στους ομίλους του Champions League, αν καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση και προκριθούν. Για τον λόγο αυτό, η UEFA επιθεώρησε την Πέμπτη (30/07) τη Λεωφόρο ενώ είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».

Το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στην κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τους ενημέρωσε πλήρως για τις απαιτήσεις και τα κριτήρια που ισχύουν για τα γήπεδα που χρησιμοποιούνται στους ομίλους του Champions League. Από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν και πάλι την θέλησή τους να παίξουν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όλα τα παιχνίδια τους, ενώ οι άνθρωποι της UEFA ήταν αρκετά συνεργάσιμοι.

Πάντως, το κλιμάκιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είχαν επιθεωρήσει και το ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που η Λεωφόρος «κοπεί», την Τετάρτη (29/07). Σε κάθε περίπτωση, το «Απόστολος Νικολαΐδης» έχει περάσει τους ελέγχους για τα πλέι οφ του Champions League αλλά και τους ομίλους του Europa League. Όπως έχουμε γράψει, η μεγάλη «μάχη» γίνεται για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags