Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να ψάχνει τη νίκη"
| 2015-07-30 20:24:00

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να ψάχνει τη νίκη"

"Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να ψάχνει τη νίκη"

Ο Φράνκο Χάρα σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους που δίνουν εκεί οι «ερυθρόλευκοι» και τόνισε ότι πρέπει πάντα στόχος πρέπει να είναι το κυνήγι της νίκης από το πρώτο κιόλας λεπτό!  

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με την Τβέντε: «Το σημαντικότερο είναι να μπεις στους ρυθμούς και να προσαρμοστείς σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Συνεχίζουμε στα φιλικά παιχνίδια ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας. Είμαστε μία ομάδα που πρέπει να μπαίνει από το πρώτο λεπτό του αγώνα για να προσπαθήσει να κερδίσει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να ψάχνει τη νίκη από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Πρέπει να πρεσάρουμε και να παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να βρει η ομάδα τους ρυθμούς της και να ετοιμαστούμε γιατί ξεκινά το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές ξεκινάμε από το μηδέν γιατί έχουμε νέο προπονητή. Πρέπει να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για να κερδίσουμε μία θέση στην ενδεκάδα και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το προσεχές φιλικό με τη Φέγενορντ: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο. Έχουμε παίξει ήδη με έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε , όπου δεν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μπήκαμε σιγά - σιγά στις ιδέες που θέλει ο προπονητής μας και αυτό μετράει για μας».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags