Facebook Pixel "Δείξαμε χαρακτήρα"
| 2015-07-30 23:06:00

"Δείξαμε χαρακτήρα"

"Δείξαμε χαρακτήρα"

Ο ΠΑΟΚ έστω και δύσκολα πέτυχε τη νίκη, το 1-0 του δίνει το προβάδισμα κι αυτό ακριβώς θεωρεί ο Ρικάρντο Κόστα ότι είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στην πρόκριση.

«Αλλιώς ξεκίνησε το ματς. Εμείς άλλα θέλαμε να κάνουμε στο παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Βίτορ μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε, απέναντι σε μία καλή ομάδα», είπε αρχικά ο Ρικάρντο Κόστα μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση και συνέχισε: «Ο χρόνος όμως κυλούσε υπέρ μας, όχι για να πάμε στο ένας εναντίον ενός, αλλά για να πάμε σε μεγάλες μπαλιές ώστε να πλήξουμε τον αντίπαλο κάτι που τελικά έγινε».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για μας που κερδίσαμε με 1-0. Πάμε με περισσότερο αυτοπεποίθηση στο δεύτερο παιχνίδι έχοντας κερδίσει, αλλά δεν έχουμε κάνει και κάτι περισσότερο. Απλά κερδίσαμε και το πετύχαμε γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να παίρνει αποτελέσματα και σίγουρα θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και όχι για να υπερασπιστούμε το 1-0».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags