Facebook Pixel Αυτό θα πει μάτι! Έχασε τον Φορτούνη και πήρε τον...
| 2015-08-03 22:30:00

Αυτό θα πει μάτι! Έχασε τον Φορτούνη και πήρε τον...

Αυτό θα πει μάτι! Έχασε τον Φορτούνη και πήρε τον...

Όταν ο Παναθηναϊκός έχασε τη «μάχη» για την απόκτηση του νεαρού άσου από τον αιώνιο αντίπαλο, έκανε την ...κίνηση-ματ με τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή που ...έριξε τα τσιμέντα!

Πριν από ένα χρόνο περίπου τέτοια εποχή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κονταροχτυπήθηκαν για τον Κώστα Φορτούνη, με τους Ερυθρόλευκους να βγαίνουν κερδισμένοι απ΄ αυτή τη μονομαχία και τον παίκτη να επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Τότε, ο νεαρός άσος δεν είχε πεισθεί από τον Νίκο Νταμπίζα και παρόλο που οι Πράσινοι του υπόσχονταν φανέλα βασικού, προτίμησε τους πρωταθλητές, με τον Μίτσελ να παίζει καθοριστικό ρόλο στις επαφές που έγιναν τότε από πλευράς των Ερυθρολεύκων.

Οι Πράσινοι δεν επιχείρησαν να προβάλλουν την απώλεια Φορτούνη από τον αιώνιο αντίπαλο υποβαθμίζοντας τεχνηέντως το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο φρόντισαν άμεσα να "απαντήσουν" σε αυτή τη μεταγραφή των Πειραιωτών.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Φορτούνη από τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού απέκτησαν -από τη Γιουβέντους παρακαλώ- τον Ουασίμ Μπούι!

Προφανώς στον Παναθηναϊκό πίστευαν ότι με τον Ολλανδό μέσο θα κάλυπταν την επικοινωνιακή ήττα, ωστόσο στο γήπεδο αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για μία κίνηση-φιάσκο, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν προκλητικά κακός όποτε αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα.

Βεβαίως, λίγους μήνες αργότερα κι όταν διαπίστωσαν οι Πράσινοι τι ...κελεπούρι ήταν ο Μπούι, απέκτησαν τον Σωτήρη Νίνη, προκειμένου να καλύψουν στη μεσαία γραμμή το μεγάλο κενό του Αμπέντ, αν και ο Έλληνας χαφ εγκλιματίστηκε και κατάφερε να προσφέρει στο τέλος της περασμένης σεζόν κι ενώ οι μεγάλοι στόχοι για τον Παναθηναϊκό είχαν χαθεί... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποιον "πράσινο" άσο πήγε να "κλέψει" ο Ολυμπιακός!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags