Facebook Pixel Θα πάρουν στον Ολυμπιακό αυτόν που τους έκραζε;
| 2015-08-07 22:45:00

Θα πάρουν στον Ολυμπιακό αυτόν που τους έκραζε;

Θα πάρουν στον Ολυμπιακό αυτόν που τους έκραζε;

Οι πρωταθλητές λέγεται ότι έχουν κλείσει παίκτη από τη Σούπερ Λιγκ που πριν λίγο καιρό άφηνε σαφείς αιχμές κατά της ομάδας τους! Ποιος είναι και τι είχε πει προκαλώντας σάλο; 

Η Μπενφίκα επανήλθε τις τελευταίες ώρες με μία εξωπραγματική πρόταση για τον Ομάρ και οι πληροφορίες λένε ότι δύσκολα θα αφήσει ...ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται εδώ και μερικές μέρες να έχουν κλείσει ήδη τον Μανώλη Μπέρτο, τον δεξιό μπακ της Ξάνθης, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες αποχώρησης του Νορβηγού άσου.

Το θέμα, βέβαια, με τον αμυντικό της ακριτικής ομάδας είναι ότι πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις εξαιτίας μιας δήλωσης που είχε κάνει πριν από τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Ο Έλληνας άσος είχε αφήσει αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα με το φοβερό "αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ τότε γάμ… μας"! Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει το παρακάτω...

"Δεν έχουμε άγχος. Είναι μία διοργάνωση που δεν την έχουμε περάσει πάλι. Για εμάς θα είναι μία γιορτή και θα το διασκεδάσουμε. Αλλά αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ, όπως μας έκαναν στο πρωτάθλημα, τότε γάμ… μας. Αν είναι καλοί ας μας βάλουν πέντε γκολ να τελειώνουμε", είχε πει προκαλώντας πολλές συζητήσεις. 

Μάλιστα, ο 26χρονος μπακ είχε δεχθεί έντονη κριτική από αρκετά "ερυθρόλευκα" Μέσα για τα υπονοούμενα που άφησε πριν από τον τελικό, ενώ οι περισσότεροι είχαν συνδέσει τη δήλωση με το φημολογούμενο -εκείνη την εποχή- ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Θυμηθείτε σε ηχητικό τι είχε πει τότε ο άσος της Ξάνθης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τους "βουλώνει" ο Μουρίνιο για Καμπιάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags