Facebook Pixel "Τελειώνουν" κορυφαίο διεθνή από την Εθνική!
| 2015-08-08 13:10:00

"Τελειώνουν" κορυφαίο διεθνή από την Εθνική!

"Τελειώνουν" κορυφαίο διεθνή από την Εθνική!

Ο ΣΚΥΛΟΣ αποκαλύπτει τι γίνεται στην Εθνική ομάδα το τελευταίο διάστημα, την ώρα που όλη η δημοσιογραφική πιάτσα προσποιείται ότι δεν ξέρει!

Εδώ και κάμποσο καιρό υπάρχουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά έπρεπε πρώτα να ρωτήσουμε και να μάθουμε σε δύο και τρεις πηγές για να τις επιβεβαιώσουμε...

Γιατί όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, είναι απερίγραπτα!

Πολύ περισσότερο αυτά που λένε κάποιοι από τους διεθνείς, σε χαμηλόφωνες εξομολογήσεις, για τον Γιώργο Καραγκούνη και τη συμπεριφορά του, είναι "χοντρά"...

Τώρα, όμως, ο Σκύλος θα αποκαλύψει κάτι άλλο, που αφορά έναν διεθνή ποδοσφαιριστή τοπ επιπέδου, παλιά καραβάνα στην Εθνική, που όλα δείχνουν ότι θα "τελειώσει" άμεσα από την ομάδα.

Με τον Μαρκαριάν να έχει καταθέσει τις απόψεις του προς την ΕΠΟ, πριν αποχωρήσει και να συμπεριλαμβάνει το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη σε εκείνους που δημιουργούν πρόβλημα!

Μία άποψη που ταυτίζονται και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και προσανατολίζονται να τον κρατήσουν εκτός ομάδας, αν και λέμε πάλι πρόκειται για μεγάλο όνομα!

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, αλλά σύντομα οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που θα καταλάβουν όλοι ποιον εννοούμε...

Με την ευκαιρία, πάντως, ο Μαρκαριάν άφησε και μερικά ονόματα νέων ποδοσφαιριστών που, κατά την άποψή του, πρέπει να προσεχθούν για το μέλλον.

Και, μεταξύ άλλων, έχει και εκείνο του νεαρού Μυστακίδη, που ξεχωρίζει αυτό το διάστημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags