Facebook Pixel «Περήφανος για την Μπαρτσελόνα»
| 2011-05-25 14:00:00

«Περήφανος για την Μπαρτσελόνα»

«Περήφανος για την Μπαρτσελόνα»

Ο Ριβάλντο παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, ότι είναι τιμή του που προσέφερε τις υπηρεσίες του στην κορυφαία ομάδα των τελευταίων ετών, όπως χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα.

«Ποτέ δεν έχω δει μια ομάδα να λαμβάνει τόσο πολύ θαυμασμό. Είμαι περήφανος, διότι όταν ο κόσμος μιλάει για την Μπαρτσελόνα θυμάται ότι έπαιξε και ο Ριβάλντο εκεί. Ο Πεπ είναι ο κύριος δημιουργός αυτής της ομάδας. Χωρίς εκείνον, δύσκολα θα έπαιζε έτσι» και συνέχισε αναφερόμενος στην Μπαρτσελόνα της εποχής Φαν Γκάαλ, όταν ήταν και ο ίδιος μέλος της ομάδας:

«Δεν μπορώ να τις συγκρίνω. Είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες. Ο Φαν Γκάαλ ήταν σπουδαίος προπονητής, αλλά ο Γκουαρντιόλα, παρόλο που σταμάτησε τη μπάλα, ξέρει τι χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές. Για μένα αυτή η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Ποτέ δεν έχω δει ομάδα να παίζει με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, ερωτηθείς για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Η Μάντσεστερ έχει μεγάλη παράδοση στη διοργάνωση και κατέκτησε το τρόπαιο πρόσφατα, όμως θεωρώ ότι το φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Μπορεί φυσικά τα πράγματα να πάνε εντελώς στραβά, όμως εάν παίξει καλά τότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags