Facebook Pixel Είναι κρίμα, του λείπει η... μεταγραφάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-08-13 20:26:00

Είναι κρίμα, του λείπει η... μεταγραφάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι κρίμα, του λείπει η... μεταγραφάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει αυτή την φορά, έμεινε στο 1-1 με το Κατάρ. Σκόρερ ο Σιόβας στο 88', εξαιρετικός ο Ρομπέρτο, «φώναζαν» τα προβλήματα στην άμυνα. Ντεμπούτο Καμπιάσο!

Χωρίς νικητή έληξε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού με το Κατάρ στην Ελβετία, καθώς οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν πολύ καλά και έμειναν στο 1-1. Δέχθηκαν γκολ στο 82' μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας και ισοφάρισαν στο 88' με κεφαλιά του Σιόβα.

Ο Ρομπέρτο έσωσε τρεις – τέσσερις φορές την ομάδα του, καλή εμφάνιση από τους Φουστέρ, Πάρντο και Φινμπόγκασον, ντεμπούτο έκανε ο Καμπιάσο με τα ερυθρόλευκα.

Και από αυτό το παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα έναν ηγέτη στην άμυνα. Μέχρι στιγμής έχει κάνει φοβερές προσθήκες, έχει ανεβάσει επίπεδο, όμως θέλει τον στόπερ που θα κάνει την διαφορά. Στο Λιμάνι το... δουλεύουν και οι φίλαθλοι της ομάδας ελπίζουν πως δεν θα αργήσουν οι ανακοινώσεις.

Ο... Άγιος Ρομπέρτο και ο Φουστέρ

Όσοι πίστευαν πως ο Ολυμπιακός θα έκανε πλάκα στο φιλικό με το Κατάρ, κατάλαβαν από τα πρώτα λεπτά πως επρόκειτο για ένα δυνατό ματς, με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μάλιστα, στα πρώτα λεπτά οι αντίπαλοι των Πειραιωτών ήταν καλύτεροι και σίγουρα θα είχαν σκοράρει, αν δεν υπήρχε κάτω από την εστία ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός πορτιέρο είπε «όχι» στο 12' στο κοντινό σουτ του Φαντλάλα, αλλά και στο 17' στον Ελίας που σούταρε εντός περιοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα και προσπαθούσαν να βρουν διέξοδο από τα άκρα, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτοί που ξεχώριζαν ήταν ο Φουστέρ, που απείλησε κιόλας στο 24' με ένα καλό σουτ, αλλά και οι Φινμπόγκασον – Ντουρμάζ και Μαζουακού.

Το Κατάρ πάντως έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς την εστία του Ρομπέρτο και στο 33' ο Αλχαϊντός πέρασε με άνεση τον Σιόβα, έφτασε μία... ανάσα από το γκολ, όμως τον σταμάτησε και πάλι ο Ρομπέρτο. Το ημίχρονο πάντως έκλεισε με δύο μεγάλες φάσεις του Ολυμπιακού, η πρώτη στο 39' με το σουτ του Ντουρμάζ από κοντά, όπου η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά και τη... μαγεία του 42'. Φουστέρ – Φινμπόγκασον συνεργάστηκαν εξαιρετικά, όμως ο Ισπανός ολομόναχος δεν βρήκε εστία.

Ο... ύπνος στην άμυνα και ο Καμπιάσο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και αποφασισμένος να σκοράρει, όμως δεν ήταν τυχερός. Στο 48' ο Φινμπόγασον από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ στο 55' μετά από ωραία ενέργεια, έστειλε την μπάλα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς και τον Καμπιάσο για πρώτη φορά!

Ο Ρομπέρτο παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα ήταν οι Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης και Μαζουάκου, στα χαφ οι Καμπιάσο, Κασάμι - Φουστέρ, Ντοσεβί δεξιά, Πουλίδο αριστερά και Φινμπόγκασον στην κορυφή. Οι πολλές αλλαγές πάντως χάλασαν τον ρυθμό.

Ο Ολυμπιακός απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ, όπως του Πουλίδο και το Μανιάτη (μπήκε λίγο αργότερα), ενώ στο 81' ηρθε και το γκολ μετά από... τραγική αντίδραση στην άμυνα των Πειραιωτών. Οι παίκτες των τυπικά γηπεδούχων μπήκαν ωραία στην περιοχή και ο Χασάν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Πειραιώτες πάντως δεν «δέχονταν» την ήττα, βγήκαν μπροστά, πίεσαν και στο 88' ο Σιόβας μετά από σέντρα του Ντοσεβί, έγραψε με κεφαλιά το 1-1.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (66’ Σαλίνο), Μαζουακού, Σιόβας, Βούρος (66’ Αυλωνίτης), Μιλιβόγεβιτς (66’ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (66’’ Κασάμι), Φουστέρ (74’ Μανιάτης), Πάρντο (66’ Ντοσεβί), Ντουρμάζ (66’ Πουλίδο), Φινμπόγκασον (74' Χάρα).

 


Χασάν 1-0 Κατάρ-Ολυμπιακός by Χρήστος Κωνσταντινίδης


Σιόβας 1-1 Κατάρ-Ολυμπιακός by Χρήστος Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags