Facebook Pixel Έκτακτο: Η Μπάρτσα "στέλνει" παιχταρά στην ΑΕΚ;
| 2015-08-14 14:46:00

Έκτακτο: Η Μπάρτσα "στέλνει" παιχταρά στην ΑΕΚ;

Έκτακτο: Η Μπάρτσα "στέλνει" παιχταρά στην ΑΕΚ;

ΜΕΤΑ από φοβερή καραμπόλα, η "Ένωση" μπορεί να υπογράψει με κορυφαίο φορ!

Από το πρωί έχουμε γράψει ότι έχει προταθεί στην ΑΕΚ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Που θεωρούν υψηλό το κασέ του, αλλά παρακολουθούν τις εξελίξεις και αν δεν κλείσει άμεσα σε κάποια ομάδα, είναι πολύ πιθανό να παρέμβουν και με μία συμφέρουσα προσφορά να του χτυπήσουν την πόρτα.

Με την Άστον Βίλα να ήταν η ομάδα στην οποία βρισκόταν κοντά ο Βούλγαρος φορ μέχρι πριν από λίγες ώρες, αλλά όπως έγινε γνωστό από την Αγγλία οι "χωριάτες" υπέγραψαν με άλλον κυνηγό!

Ο λόγος για τον Αντάμα Τραορέ, βασικό στην Μπαρτσελόνα β΄ που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα!

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν με την έλευση του Τραορέ στην Άστον Βίλα, η αγγλική ομάδα έχει καλύψει τις θέσεις στην επίθεση ή να θα κινηθεί και για άλλον φορ.

Αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να δώσει σε άλλον φορ συμβόλαιο, με αποτέλεσμα ο Μπερμπάτοφ να είναι ξανά χωρίς ομάδα και ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την περίπτωσή του (σ.σ. όσο περνάει ο καιρός και μένει χωρίς ομάδα θα πέφτει το κασέ του στο ύψος που βολεύει τους "κιτρινόμαυρους") να προχωράει κανονικά...

***ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: «Μάχη» ΑΕΚ - Παναθηναϊκού για Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags