Facebook Pixel «Ο Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν»
| 2011-05-25 19:35:00

«Ο Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν»

«Ο Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη για τον Ροζέριο Μάρτινς μίλησε ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος.

Με δηλώσεις του στο novasports.gr ο Μποροβήλος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει πρόταση στην ομάδα, όμως τόνισε πως εφόσον έρθει προσφορά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στον παίκτη.

« Γνωρίζω πως για τον ποδοσφαιριστή έχει πολύ καλή άποψη ο κ. Τσιώλης με τον οποίο άλλωστε έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν. Όμως τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Αστέρα δεν έχουν δεχτεί κρούση, είτε επίσημη, είτε ανεπίσημη για τον Ροτζέριο. Επομένως τι να πούμε παραπάνω για ένα θέμα που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει; Απλά να σας υπενθυμίσω ότι ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα».

Στο υποθετικό σενάριο πρότασης του Άρη για τον αθλητή, ο κ. Μποροβήλος, απαντά: « Ο Αστέρας Τρίπολης ποτέ δεν έχει σταθεί εμπόδιο σε κανέναν. Εάν γίνει πρόταση τη συζητάμε παρά το ότι ίσως με την παρουσία μας στη Superleague αυξάνονται οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Αλλά το ένα θέμα, δεν έχει σχέση με το άλλο. Με την ευκαιρία όμως θα ήθελα να σας υπενθυμίσω και κάτι ακόμη: Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του Αστέρα στη μεγάλη κατηγορία, ουδέποτε η ομάδα εισέπραξε έστω και ένα ευρώ (!) από ποδοσφαιριστή. Αυτό δείχνει πως ο Αστέρας δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους κινήσεις. Παρ' όλα αυτά εδώ είμαστε.», κατέληξε με νόημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags