Facebook Pixel Έκπληξη! Αυτός ο αντι-Αμπέντ στον Παναθηναϊκό;
| 2015-08-15 09:30:00

Έκπληξη! Αυτός ο αντι-Αμπέντ στον Παναθηναϊκό;

Έκπληξη! Αυτός ο αντι-Αμπέντ στον Παναθηναϊκό;

ΤΟΝ ήθελαν Ολυμπιακός (παλιότερα) και ΠΑΟΚ (πολύ πρόσφατα), αλλά μπορεί να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στο "τριφύλλι"!

Η αλήθεια είναι πως το όνομά του είναι γνωστό στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια (συγκεκριμένα πάνω από έξι!) βρίσκεται στα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων!

Αρχικά, τα πρώτα χρόνια, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και από τον Νοέμβρη του 2014 σε εκείνο του ΠΑΟΚ...

Ο λόγος για τον Λούντοβικ Ομπράνιακ, που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ως υποψήφιος για να καλύψει τη θέση που, θεωρητικά τουλάχιστον, αναμένεται να έχει ο Αμπέντ τη νέα σεζόν.

Οι "πράσινοι" θέλουν πολύ τον Αλγερινό άσο, αλλά όσο δεν προκύπτει κάποια λύση με τη Νιουκάστλ, κοιτάζουν και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Πολωνός άσος είναι 30 ετών και 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα, ενώ πλην της Βέρντερ Βρέμης στην οποία αγωνίζεται τώρα, έχει φορέσει τις φανέλες των Μετζ, Λιλ και Μπορντό...

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν την περίπτωσή του σύμφωνα με τη Live Sport, η ομάδα του τον έχει ειδοποιήσει ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο (άρα είναι σχετικά εύκολο να έρθει στην Ελλάδα) και η πιθανή μεταγραφή του βρίσκεται σε πλήρη συνάρτηση με την αντίστοιχη του Αμπέντ...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags