Facebook Pixel Με τέτοιον Λουκάκου πάει για ψηλά!
| 2015-08-15 16:53:00

Με τέτοιον Λουκάκου πάει για ψηλά!

Με τέτοιον Λουκάκου πάει για ψηλά!

"Σεφτέ" με εντυπωσιακό τρόπο έκανε στις νίκες έκανε η Έβερτον στο φετινό πρωτάθλημα, περνώντας με 0-3 από την έδρα της Σάουθάμπτον, με τον Βέλγο φορ να σκοράρει δις!

Ο θηριώδης σέντερ φορ άνοιξε το σκορ με φανταστική κεφαλιά έπειτα από τέλεια σέντρα του Αρούνα Κονέ (22') και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 45', όταν ο ίδιος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, την έσπασε στον Μπάρκλεϊ και του την ξανά πήρε εκτός περιοχής για να κάνει με συρτό σουτ το 2-0.

Ο τελευταίος ήταν και αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 85' βρίσκοντας -όπως στην πρεμιέρα- δίχτυα με θεαματικό δεξί σουτ.

Κομβικής σημασίας ήταν και η παρουσία του Τιμ Χάουαρντ κάτω από την εστία της Έβερτον, αφού ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στην Σαουθάμπτον να αξιοποιήσει τις πιο κλασσικές ευκαιρίες της. Πριν το γκολ του Λουκάκου, ο Αμερικανός έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ (έτσι προήλθε η αντεπίθεση για το 1-0) σουτ του Μανέ από πολύ κοντινή απόσταση, στο 53' αρνήθηκε και στον Πελέ ένα τέρμα, ενώ πραγματοποίησε την πιο θεαματική του επέμβαση σχεδόν 10 λεπτά πριν το φινάλε σε μακρινή προσπάθεια του Μανέ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags