Facebook Pixel Φεύγει για Ντουμπάι, μπάι Ελλάδα μπάι!
| 2011-05-25 20:33:00

Φεύγει για Ντουμπάι, μπάι Ελλάδα μπάι!

Φεύγει για Ντουμπάι, μπάι Ελλάδα μπάι!

"Δεν με σεβάστηκαν στην ΑΕΚ, δεν είχα επαφή με τον Παναθηναϊκό, δεν μένω στην ΑΕΚ, δεν έχω άλλη πρόταση εκτός από μια ομάδα από το Ντουμπάι", είπε ο Μπλάνκο σε συνέντευξη ...άρνηση!
 

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως είναι εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην κάμερα της Novaγια την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, για την… πίκρα που έχει, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση. Παράλληλα, ο Αργεντινός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε επαφή με το «τριφύλλι», ενώ τόνισε πως η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του, είναι από ομάδα του Ντουμπάι.

Ένα μέρος της συνέντευξης θα προβληθεί απόψε στην εκπομπή Total Superleague, Νοvasports 2, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων για τα play off.

Αναλυτικά:

Για τις επαφές που είχε με τη διοίκηση της ΑΕΚ:

«Στην πρώτη επαφή που είχα με τη διοίκηση, μού πρότειναν λιγότερα χρήματα από όσα έπαιρνα. Μέσα μου σκέφτηκα τότε, η ΑΕΚ δε με θέλει. Ήταν άδικο για όλα όσα είχα προσφέρει στην ομάδα. Για τις δύο διαδοχικές χρονιές που ήμουν πρώτος σκόρερ, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα».

Για την πίεση από τον κόσμο:

«Στις επόμενες επαφές σιγά-σιγά ανέβαζαν την προσφορά τους, αλλά αυτό συνέβη μόνο επειδή τους πίεζε ο κόσμος. Η διοίκηση υποστήριζε ότι έλεγα ψέματα και πιστεύω ότι ποτέ δε μου έκανε σοβαρή προσέγγιση. Την τελευταία πρόταση μου την έκαναν μόνο και μόνο επειδή πίεζε ο κόσμος. Μόνο γι' αυτό, ειδάλλως δεν θα την έκαναν».

«Δεν με σεβάστηκαν - Φεύγω λυπημένος – Δεν μένω στην Ελλάδα»

«Για την προσφορά μου στο σύλλογο, πιστεύω ότι με την πρόταση αυτή έδειξαν πως δε με σέβονται. Τώρα φεύγω από την ΑΕΚ λυπημένος από τον τρόπο που με ανάγκασαν να φύγω. Την τελευταία χρονιά πάντα είχα τη δυνατότητα να φύγω αλλά απέρριπτα τις προτάσεις.
Τώρα πρέπει να φύγω αλλά δε θα μείνω στην Ελλάδα. Αυτό το έχω αποφασίσει. Θα πάω σε ομάδα του εξωτερικού».

«Πέρασα δύσκολα»

«Τον τελευταίο καιρό πέρασα πολύ άσχημα αλλά ευτυχώς ο ψυχολόγος που μου έφερε ο Μανόλο (σ.σ. Χιμένεθ), ο κ. Μιγκέλ, με βοήθησε πολύ να ανέβω ψυχολογικά. Εδώ και περίπου δύο χρόνια κάποιες εφημερίδες γράφουν κακά πράγματα για μένα. Ήθελαν να με διώξουν από την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Έγραφαν ότι δεν ήμουν χρήσιμος, ότι δεν υπάρχω σαν όνομα κι ότι δεν μπορώ να πάω σε άλλη ομάδα. Τώρα που τα θυμάμαι, γελάω».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα και θέλω να είμαι σαφής.
Δεν έχω και ούτε είχα καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό ή άλλη ελληνική ομάδα. Πάντα είχα στο μυαλό μου να συνεχίσω να παίζω στην ΑΕΚ. Τώρα φεύγω και σίγουρα θα αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού. Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ:

«Θέλω να επιστρέψω στην ΑΕΚ για το όνομα της ομάδας και για όλα όσα μου έδωσε. Μακάρι να επιστρέψω και μακάρι η "πόρτα" της ομάδας να είναι ανοιχτή».

Πρόταση από Ντουμπάι:

«Η μοναδική συγκεκριμένη πρόταση που έχω είναι από μια ομάδα στο Ντουμπάϊ. Μου τη μετέφερε ο εκπρόσωπος μου, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σήμερα. Όλα αλλάζουν και δεν έχω κάποια πρόταση συγκεκριμένη για να βάλω την υπογραφή μου.»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags