Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή πάει να κάνει ο ΠΑΟΚ!
| 2015-08-17 14:15:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή πάει να κάνει ο ΠΑΟΚ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μεταγραφή πάει να κάνει ο ΠΑΟΚ!

Θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι φίλαθλοι του Δικεφάλου αν μάθουν ποιον ξένο επιθετικό ετοιμάζεται να φέρει ξανά στη Θεσσαλονίκη η διοίκηση της ομάδας τους! Δεν υπάρχει...  

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ με τη μεταγραφή του επιθετικού που θα προορίζεται για βασικός τη νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν πολυπιστεύουν στους υπάρχοντες σέντερ φορ του ρόστερ (Κλάους, Σαλπιγγίδη) και γι΄ αυτό ετοιμάζονται να φέρουν ξανά στη Θεσσαλονίκη έναν παίκτη που κορόιδεψε όσοι λίγοι την ομάδα!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αρτιόμς Ρούντνεβς, ο οποίος είχε έρθει πριν από δύο εβδομάδες στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ, είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και λίγο πριν τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις έγινε άφαντος, αφήνοντας άναυδη την "ασπρόμαυρη" διοίκηση!

Ο συγκεκριμένος παίκτης προοριζόταν από τον Φρανκ Άρνεσεν για ενδεκαδάτος σέντερ φορ της, ωστόσο τη στιγμή που ήταν να επισημοποιηθεί η απόκτησή του, η μεταγραφή χάλασε, με τον παίκτη να παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα του, το Αμβούργο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Δανό αθλητικό διευθυντή.

Μία υπόθεση που εξελίχτηκε σε απόλυτο φιάσκο για τον Δικέφαλο από τη στιγμή που είχε γίνει γνωστό ότι απέμεναν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του Ρούντνεβς.

Τώρα, λίγο καιρό μετά, το όνομα 27χρονου επιθετικού επανέρχεται δυναμικά στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, με τα δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι οι "ασπρόμαυροι" έχουν ρίξει γέφυρες προς τον παίκτη, προκειμένου να τον πείσουν να έρθει ξανά στην Ελλάδα!

Μπορεί, δηλαδή, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να "έπαιξε" με τον ΠΑΟΚ και να εξέθεσε τον σύλλογο με την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν τον έχουν ξεγράψει και φαίνεται πως κάνουν τα πάντα τις τελευταίες ώρες για τον αποκτήσουν!

Μάλιστα, το φοβερό είναι ότι ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται πλέον θετικός στο να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, αφού πρόσφατα το Αμβούργο τού γνωστοποίησε ότι δεν τον υπολογίζει και πως πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν που είχε απορρίψει ο ΠΑΟ πήρε ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags