Facebook Pixel "Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για Άρη"
| 2015-08-17 20:06:00

"Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για Άρη"

"Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για Άρη"

Οπως αναμενόταν προχωράει τελικά η υπόθεση της ανόδου για τον Αρη, αφού οι «κίτρινοι» θα προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για να δικαιωθούν σχετικά με το αίτημα τους

Η Φούτμπολ Λιγκ έκανε μόνο αυτό που μπορούσε, δηλαδή να αποφασίσει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 18 ομάδες, όσες δηλαδή υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή και άφησε την τελική απόφαση στην ΕΠΟ για το θέμα των κενών. Κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος της Β' Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, σε επικοινωνία που είχε το AllAboutARIS μαζί του.

«Αυτό που αποφασίσαμε, είναι να γίνει το πρωτάθλημα με 17+1 ομάδες, με αυτές δηλαδή που υπάρχουν την δεδομένη χρονική στιγμή. Τον τελευταίο λόγο όμως, τον έχει η ΕΠΟ. Αυτή θα αποφασίσει για το θέμα των κενών», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Φούτμπολ Λιγκ.

Η εξέλιξη αυτή είναι σημαντική για τον ΑΡΗ, αφού η ΕΠΟ καλείται πλέον να εφαρμόσει τους νόμους στους οποίους βασίζεται και ο ΑΡΗΣ, ενώ είναι θετικό το γεγονός ότι αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να καλυφθούν τα κενά από ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Γ΄Εθνική, αφού το αίτημα Τυρνάβου και Ερμιονίδας έπεσε στο κενό.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags