Facebook Pixel Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ σκάει στα Χανιά!
| 2015-08-17 22:00:00

Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ σκάει στα Χανιά!

Μεταγραφική ΒΟΜΒΑ σκάει στα Χανιά!

Η κρητική ομάδα πάει να προκαλέσει... σεισμό στη Football League!

O κρητικός σύλλογος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άγγλο επιθετικό Λιρόι Λίτα!

Ο 30χρονος φορ, διεθνής από το 2005 έως το 2007 με την U21 της Αγγλίας, έχει καταγωγή από το Κογκό, ωστόσο είναι μεγαλωμένος στο αγγλικό ποδόσφαιρο κι έχει πάρει και την υπηκοότητα. Η καριέρα του ήταν η πλέον υποσχόμενη, με μεγάλα ματς από ηλικία δεκαοκτώ ετών στην Μπρίστολ Σίτι και στη Ρέντινγκ. Οι δανεισμοί του σε Τσάρλτον και Νόριτς εκτόξευσαν τις μετοχές του κι έφεραν τη μεταγραφή του στη Μίντλεσμπρο, όπου αγωνίστηκε ως το 2011.

Στη συνέχεια έκανε το βήμα παραπάνω για τη Σουόνσι, δίχως να στεριώσει στους Ουαλούς. Δόθηκε δανεικός σε μικρότερες ομάδες, με καλά στατιστικά πάλι κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φύγει ποτέ από την Αγγλία. Αυτόματα θεωρείται επιτυχία του ΑΟ Χανιά και του ισχυρού άνδρα των Κρητικών Ηρακλή Νύκταρη, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ χειρίστηκε προσωπικά τη μεταγραφή.

Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και του ΑΟΧ, με τον πρώτο ν΄ αναμένεται στα Χανιά την Τετάρτη (19/8) στις 21.30 το βράδυ. Στην περίπτωση που κλείσει ο ποδοσφαιριστής θα είναι μία μεταγραφή, που μπορεί ν΄ αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags