Facebook Pixel «Αδικημένος από τη βαθμολογία ο Βόλος»
| 2011-05-25 23:03:00

«Αδικημένος από τη βαθμολογία ο Βόλος»

«Αδικημένος από τη βαθμολογία ο Βόλος»

Άδικη χαρακτήρισε την κατάταξη του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ ο Μάκης Κατσαβάκης, ενώ για τη συντριβή της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ σχολίασε πως «μετά το ματς με την ΑΕΚ τα παιδιά είχαν ξεφύγει».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου:

"Δεν θέλαμε να κλείσει αυτή η χρονιά με ένα τέτοιο αποτέλεσμα γιατί είναι άδικο για αυτήν την ομάδα να κλείνει έτσι τη σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μετά το ματς με την ΑΕΚ τα παιδιά είχαν ξεφύγει. Και αυτό είναι λογικό. Δεν πειράζει, όμως, κλείνουμε αυτήν την σκληρή παρένθεση. Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την εκπλήρωση ενός στόχου που δεν υπήρχε. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη και να κάνει και καλό πρωτάθλημα."

Για την ένσταση της ΑΕΚ: "Τζάμπα ψάχνουν. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια. Η ομάδα τους έχασε μέσα στο γήπεδο. Πάνε να κάνουν αυτό που τους έκανε ο Ολυμπιακός; Δεν μπορώ να καταλάβω."

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την τελική βαθμολογία των πλέι οφ:"Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αδικημένος από την τελική κατάταξη. Ειδικά στο ματς του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Αλλά και ο ΠΑΟΚ, αν ήταν πιο προσεκτικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags