Facebook Pixel "Αυτός ο ΠΑΟΚ θα πλησιάσει και ίσως προσπεράσει την ομάδα του Σάντος"
| 2015-08-19 19:03:00

"Αυτός ο ΠΑΟΚ θα πλησιάσει και ίσως προσπεράσει την ομάδα του Σάντος"

"Αυτός ο ΠΑΟΚ θα πλησιάσει και ίσως προσπεράσει την ομάδα του Σάντος"

Στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επικοινωνία με τους συνδέσμους, Σπύρος Μηλιωρίδης, όπου μίλησε για την εικόνα της Τούμπας στο αυριανό παιχνίδι, αλλά και την αλλαγή κλίματος που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα μέσα και έξω από την ομάδα: "Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα κλίμα πολύ καλό. Αυριο η Τούμπα θα ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, στιγμές όχι σαν τις περσινές, αλλά στιγμές που έχουμε συνηθίσει όλοι να βλέπουμε στην Τούμπα. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα, αλλά μπορώ να πω ότι η διαίσθηση μου είναι ότι αύριο η Τούμπα θα ξεπεράσει τις 20 χιλιάδες".

Για την αλλαγή του κλίματος: "Το θέμα είναι πως μεταφέρεται το οτιδήποτε. Ήμουν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι ήταν θέμα ημερών να αλλάξει το κλίμα και το έλεγα από την αρχή του καλοκαιριού".

Για το "κλειδί" που οδήγησε σε αυτή την αλλαγή: "Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα είναι πως βιώνεις τα πράγματα. Και τον πιο απαισιοδοξο να ρωτήσεις αυτή τη στιγμή, θα σου πει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πραγματική ομάδα φέτος, λόγω νοοτροπίας κυρίως. Τη νοοτροπία την έφεραν ο κύριος Άρνεσεν και ο Κύριος Τούντορ. Ίσως είναι καλύτερο το γεγονός ότι είναι ξένοι, ίσως αυτό ήταν το μυστικό. Φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ σοβαρή και πολύ μελετημένη δουλειά. Όταν υπάρχει καλή αύρα είναι μία αλυσίδα όλα. Μέσα αυτήν είναι και οι οργανωμένοι και ο απλός κόσμος και όλοι. Αυτή η αλυσίδα θα είναι πολύ συμπαγής φέτος"

Για τον κόσμο και το τι θα δει φέτος: "Θα βλέπει μία ομάδα που θα μάχεται και θα τα δίνει όλα. Και να χάσει η ομάδα, τον ΠΑΟΚτσή δεν τον ενδιαφέρει, θέλει να βλέπει την ομάδα να τα δίνει όλα. Μετά το τέλος της ομάδας του κύριου Σάντος αυτή είναι η ομάδα που θα την πλησιάσει και ίσως την προσπεράσει. Όταν η ομάδα είναι καλά, όλα είναι καλά. Αφού απαλλάχθηκε ο σύλλλογος από τα χρέη, όλα παίρνουν το δρόμο τους".

Για το στοιχείο που τον κάνει τόσο αισιόδοξο: "Εγώ βλέπω μόνο υγεία στην ομάδα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ακόμη και αυτό που έγινε στην Βέροια με τον Μυστακίδη, αντιμετωπίστηκε πολύ ωραία. Ο παίκτης ήταν χαρούμενος με αυτό που έκανε ο προπονητής".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο κόσμος αύριο: "Διανύουμε τον τρίπο χρόνο από την αναστολή της τιμωρίας μας και πρέπει να τηρήσουμε κάθε πράγμα με ευλάβεια. Δεν πρέπει να υπάρχει το άγχος για το οτιδήποτε. Ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος και στη συνέχεια δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Γιάννινα και Βέροια, όπου σίγουρα θα θέλει να πάει πολύς κόσμος. Πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά. Όταν υπάρχει θετική αύρα, βγαίνει από την ομάδα, από παντού. Είναι κάτι που βγαίνει από μέσα μου, δεν το λέω απλά για να το πω".

Για το ταξίδι στην Δανία: "Ο κόσμος που θα ταξιδέψει μεμονομένα δεν ξέρω πόσος θα είναι ακριβώς. Θα έχουμε λεωφορεία, πολλούς ομογενείς από Γερμανία... Έχουμε αρκετό κόσμο από εκεί. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει πουθενά χωρίς τον κόσμο του και αυτό θα γίνει και στην Δανία". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags