Facebook Pixel "Eχουν Φαν Πέρσι, Φερναντάο, Μπρούνο Άλβες, Νάνι, δε μπορείς να ξεχωρίσεις"
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-19 21:07:00

"Eχουν Φαν Πέρσι, Φερναντάο, Μπρούνο Άλβες, Νάνι, δε μπορείς να ξεχωρίσεις"

"Eχουν Φαν Πέρσι, Φερναντάο, Μπρούνο Άλβες, Νάνι, δε μπορείς να ξεχωρίσεις"

Να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε είναι το στοίχημα του Ατρομήτου όπως το εξέφρασε ο Μιχάλης Γρηγορίου, που τόνισε πως ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει στο Περιστέρι, η ομάδα του δεν θα πάει για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη.

«Για μας αποτελεί τεράστια πρόκληση και χαρά το αυριανό ματς. Θα θέλαμε μετά την πρόκρισή μας με την ΑΙΚ να ήταν πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι χαρά μας να υποδεχτούμε στο Περιστέρι το μεγαλύτερο αντίπαλο που έχει κληρωθεί ποτέ ο Ατρόμητος στην ιστορία του.

Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε ενδιαφέρον και στα δύο ματς, αρχής γενομένης από το αυριανό και να έχει ενδιαφέρον και το δεύτερο» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ομάδα δεν πάει για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη ότι αποτέλεσμα κι αν έρθει αύριο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση».

Για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες: «Τα παιδιά το θέλουν πολύ από την αρχή της προετοιμασία. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, υπάρχει φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι ανώτεροι και πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί».

Για τι χρειάζεται αύριο για το όνειρο: «Δύο πράγματα πρέπει να συμβούν: να πιάσεις μεγάλη απόδοση και ο αντίπαλος να μη βρεθεί σε καλή μέρα. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα γίνει. Εκτός από μυαλό χρειάζεται και πολύ τακτική, αναλύσαμε τον αντίπαλό μας, δουλέψαμε σε αρκετά πράγματα κι αν μη τι άλλο στα προηγούμενα ματς τα παιδιά έκαναν αυτά που είπαμε. Θέλουμε 90 λεπτά να θυσιαστεί ο ένας για τον άλλο, να βγει αυτό σε ομαδικό επίπεδο μέσα στο παιχνίδι».

Για το αν θα διαφοροποιήσει κάτι ο Ατρόμητος στο παιχνίδι του: «Δεν θα αλλάξει κάτι, επιβάλλεται ότι στόχος μας είναι να πετύχουμε γκολ, μεσοεπιθετικά η Φενέρ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε κι αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και αύριο».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Τι να πω, έχουν Φαν Πέρσι, Φερναντάο, Μπρούνο Άλβες, Νάνι, δε μπορείς να ξεχωρίσεις. Δεν υπάρχει ένας παίκτης-κλειδί».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Πιστεύω στον κόσμο, πιστεύω ότι θα είναι ο 12ος παίκτης μας, πιστεύω ότι θα μας δώσουν επιπλέον ώθηση στο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags