Facebook Pixel «Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»
| 2011-05-26 00:10:00

«Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

«Έχω ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων τόνισε πως είναι «χαρούμενος» αλλά έχει το μυαλό του στον ΠΑΟΚ και στις… διακοπές.

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός πως υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Όμως το σημαντικό είναι πως έχω ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και αυτό που έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή είναι να ξεκουραστώ», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν από τους φίλους της ομάδας είπε: "Είναι μια σημαντική διάκριση. Όχι όμως προσωπική, αλλά όλης της ομάδας, του τεχνικού τιμ και όλων όσων είναι στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την τιμή που μου έκανε να με ψηφίσει MVP".

Για το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε και με το οποίο διαμόρφωσε το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είπε πως "μπορεί να είναι ένα από τα ωραιότερα της φετινής σεζόν που πέτυχα, όχι όμως το σημαντικότερο".

Για την πρώτη θέση των πλέι οφ που τελικά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τόνισε: "Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του, τού αξίζουν συγχαρητήρια".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags