Facebook Pixel Μπόμπα Μαρινάκη, με παικταρά 20 εκ. ευρώ;
| 2015-08-20 17:15:00

Μπόμπα Μαρινάκη, με παικταρά 20 εκ. ευρώ;

Μπόμπα Μαρινάκη, με παικταρά 20 εκ. ευρώ;

Η ΟΜΑΔΑ του τον απέκτησε πέρσι έναντι 22 εκ. ευρώ και φέτος τον στέλνουν στον Ολυμπιακό!

Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ στον Σκύλο ότι ο Ολυμπιακός είναι κορυφαίο κλαμπ, μαγαζί γωνία όπως λένε και στην πιάτσα, με αποτέλεσμα μοιραία να συνδέεται το όνομά του με πολλούς και καλούς παίκτες...

Όπως το νέο σενάριο από την Ιταλία, που θέλει τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε επαφή με τη Ρόμα, για να αποκτήσουν έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχει στο ρόστερ της!

Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Χουάν Ιτούρμπε, που μόλις πέρσι ο ιταλικός σύλλογος είχε αποκτήσει έναντι 22 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με την "LaStampa", που φιλοξενεί το ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τον χαρισματικό άσο, χωρίς να ξεκαθαρίζεται όμως αν μιλάμε για τον δανεισμό του παίκτη ή για αγορά του!

Λίγο καιρό πριν, πάντως, η Τζένοα έφαγε πόρτα που τον ζήτησε δανεικό...

Μία τελευταία παράμετρος, που οφείλουμε να την αναδείξουμε: Αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει έναν παίκταρα τύπου Ιτούρμπε, θα ασχοληθεί ολόκληρη η Ευρώπη!

Μιλάμε για πολύ καλό χαφ - εξτρέμ, με στοιχεία που δεν έχει άλλος παίκτης από το ρόστερ του Ολυμπιακού...

Μην ξεχνάμε, όμως, ότι συχνά ο ιταλικός Τύπος γράφει... φίδια! Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε το ρεπορτάζ, αλλά ας κρατήσουμε (για την ώρα τουλάχιστον!) μικρό καλάθι...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Έτοιμη η πρώτη μεταγηραφή του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, με πρώην του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags