Facebook Pixel Οι απαντήσεις του Ζήκου για την παραίτηση
| 2015-08-20 23:06:00

Οι απαντήσεις του Ζήκου για την παραίτηση

Οι απαντήσεις του Ζήκου για την παραίτηση

Ο Άκης Ζήκος με δήλωση του εμφανίστηκε έντονα δυσαρεστημένος για όσα διέρρευσαν περί έντονης διαμάχης που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Επιβεβαίωσε τις διαφωνίες που υπήρξαν σχετικά με το κομμάτι της δουλειάς και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ήθελε να μιλήσει δημοσίως.

«Σέβομαι το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ», πρόσθεσε ενώ ξεκαθάρισε ότι το ζήτημα είναι «οικογενειακό».

Αναλυτικά η δήλωση Ζήκου
«Σε επιλέγουν για να συνεργαστείς με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές παραστάσεις, διαφορετικές αντιλήψεις όπως επίσης και διαφορετική ηλικία. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν στον εργασιακό σου χώρο να υπάρχουν διαφωνίες, αντίθετες απόψεις, ακόμη και εντάσεις μεταξύ των συναδέλφων…

Όταν κάποιος εργαζόμενος φτάσει στο σημείο που αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει, παραιτείται. Η αφορμή λίγη σημασία έχει. Γιατί κύριοι που γράφετε στο γνωστό οπαδικό site, αναφέρεστε σε παντελώς ψευδή γεγονότα και με απαξιωτικά σχόλια για τον ρόλο μου τα δύο αυτά χρόνια στην ομάδα.

Αν θέλετε να γράψετε την αλήθεια, γράψτε την αλήθεια αλλιώς αναφερθείτε απλά στο φυσιολογικό της υπόθεσης, όπως ανέλυσα παραπάνω. Εγώ ούτε είχα ούτε έχω σκοπό να μιλήσω για τίποτα το οποίο είναι «οικογενειακή» υπόθεση. Δεν θα το κάνω, γιατί πρωτίστως σέβομαι το όνομα και την ιστορία του συλλόγου -όπου για τρίτη φορά υπηρέτησα- και κατά δεύτερο τον άνθρωπο που μου εμπιστεύθηκε την θέση που μέχρι πρότινος κατείχα.

Μην προσπαθείτε κάθε φορά που αλλάζει η κατεύθυνση του αέρα να αποδείξετε πόσο ΑΕΚ είστε. Οι περισσότεροι γνωρίζουν και έχουν αντιληφθεί ότι με τον τρόπο που λειτουργείτε μόνο ΑΕΚ δεν μπορεί να είστε».

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags