Facebook Pixel Του την έπεσαν με μπογιές κι έφυγε! (ΦΩΤΟ)
| 2015-08-22 20:18:00

Του την έπεσαν με μπογιές κι έφυγε! (ΦΩΤΟ)

Του την έπεσαν με μπογιές κι έφυγε! (ΦΩΤΟ)

Παρελθόν, όπως όλα δείχνουν θα είναι από την Αναγέννηση ο Όλιβερ Πέεφ. Ο 27χρονος μέσος που πρόσφατα συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Καρδιτσιώτικη ομάδα, αναχώρησε σήμερα (22/8) το πρωί για τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τα Σκόπια.

Η κίνηση αυτή, όπως επισημαίνεται στο επίσημο σάιτ της ομάδας, έχει να κάνει με αίσθημα φόβου που καλλιεργήθηκε στον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή, μετά από την εικόνα που αντίκρισε σήμερα το πρωί στο αυτοκίνητό του, έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Ο Πέεφ είδε φθορές στο χρώμα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου και, όπως δήλωσε στους υπεύθυνους της Αναγέννησης, δε θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Ασφαλώς οι διοικούντες των Κιτρινόμαυρων προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και μάλιστα υπήρξε το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον διευθυντή της ομάδας, κ. Κώστα Ραχαβέλια που συζήτησαν το ζήτημα και έγινε προσπάθεια να αλλάξει η γνώμη του Πέεφ.

Ωστόσο, ο 27χρονος μέσος έδειχνε ανένδοτος και παρά την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα, φαίνεται πως οι λόγοι που επικαλέστηκε, τον αναγκάζουν να αποχωρήσει χωρίς να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Αναγέννηση.

Φυσικά οι άνθρωποι της Καρδιτσιώτικης ομάδας εξετάζουν το περιστατικό, προσπαθώντας να διαπιστώσουν όλα τα αίτια αυτής της απόφασης του Πέεφ και εκδηλώνουν τον προβληματισμό τους για την υπόθεση.

http://karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags