Facebook Pixel Η "μπηχτή" του Τούντορ για Άρνεσεν!
| 2015-08-23 22:45:00

Η "μπηχτή" του Τούντορ για Άρνεσεν!

Η "μπηχτή" του Τούντορ για Άρνεσεν!

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ, μετά την απρόσμενη ισοπαλία στην πρεμιέρα από την Ξάνθη στην Τούμπα! Τι είπε ο προπονητής για τον τεχνικό διευθυντή που θα συζητηθεί;
 

Η αναπάντεχη γκέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ξάνθη χάλασε το κλίμα που είχε φτιάξει η πεντάρα κόντρα στην Μπρόντμπι και φαίνεται ότι ανέδειξε κι άλλα "θέματα" στην ομάδα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση.

Γιατί ο  Τούντορ "την είπε" ξεκάθαρα στη διοίκηση για το γεγονός ότι τόσο καιρό παίζει η ομάδα του χωρίς να διαθέτει έναν σέντερ φορ κλάσης. Μία "μπηχτή" που προφανώς έχει αποδέκτη τον Άρνεσεν, ο οποίος λύνει και δένει στο σύλλογο και είνα ο απόλυτος υπεύθυνος για τη διαμόρφωση του ρόστερ.

"Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν σέντερ φορ κλάσης στην επίθεση", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για τη γραμμή κρούσης.

Βέβαια, δε θα περίμενε κανείς από τον Κροάτη να "αδειάσει" με αυτόν τον τρόπο τον άνθρωπο που τον έφερε στην Τούμπα και τον εμπιστεύτηκε, ωστόσο το παράπονο από τον Τούντορ εκφράστηκε και μάλιστα δημόσια για να δικαιολογήσει την ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Πάντως, τα πέντε γκολ ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπρόντμπι λίγες μέρες πριν τα έβαλε χωρίς σέντερ φορ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοκ στον ΠΑΟΚ με κορυφαίο άσο!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags