Facebook Pixel ΝΤΡΟΠΗ για την Σούπερ Λιγκ αν ισχύουν όσα «βγαίνουν» από την ΑΕΚ...
| 2015-08-24 17:21:00

ΝΤΡΟΠΗ για την Σούπερ Λιγκ αν ισχύουν όσα «βγαίνουν» από την ΑΕΚ...

ΝΤΡΟΠΗ για την Σούπερ Λιγκ αν ισχύουν όσα «βγαίνουν» από την ΑΕΚ...

Αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε κάποιοι στην Λίγκα θα έπρεπε να ζητήσουν (τουλάχιστον) συγνώμη!
 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαβάσαμε στον κιτρινόμαυρο Τύπο, η Σούπερ Λιγκ απαγόρευσε στην ΑΕΚ να τιμήσει τη μνήμη του Γ. Ξενάκη!!!


Ιδού τι αναφέρει το aek365.gr:

Ο Γιάννης Ξενάκης υπηρέτησε για περίπου 30 χρόνια το επάγγελμα της δημοσιογραφίας και όχι μόνο από το… πόστο του ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Η ΠΑΕ, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του, είχε αιτηθεί από τη Σούπερ Λιγκ, στο ματς με τον Πλατανιά, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου θα υπήρχε μία φωτογραφία του. Τελικά, το αίτημα δεν έγινε δεκτό, με τη δικαιολογία πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει καμία ανάμειξη με το ποδόσφαιρο.
 

Προφανώς η Σούπερ Λιγκ δεν «αναγνωρίζει» έναν άνθρωπο που για τα περισσότερα από τα μισά χρόνια της ζωής του, τα αφιέρωσε στον ελληνικό αθλητισμό. Για τον χαμό του οποίου, ο Υφυπουργός Πολιτσμού και αρμόδιος για τα θέματα του αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, παρέδωσε γραπτή δήλωση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: Ο Γιάννης Ξενάκης υπήρξε πάντα συνεπής στις αρχές του τηρώντας στο έπακρο τη δημοσιογραφική δεοντολογία και ο ξαφνικός χαμός του έχει συγκλονίσει όλη την αθλητική οικογένεια».

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ένα πολύ πρόσφατο περιστατικό, που βέβαια συνέβη σε μία προηγμένη χώρα. Χθες, στο ματς Μπέτις-Βιγιαρεάλ, ένας κάτοικος της Ανδαλουσίας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν από την αντίστοιχη διοργανώτρια Αρχή, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον χαμό του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πιθανότατα να μην είχε και καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Και όμως, οι ισπανικές Αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα και το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags