Facebook Pixel Ποια υπόσχεση έδωσε ο Λίνο;
| 2015-08-25 17:51:00

Ποια υπόσχεση έδωσε ο Λίνο;

Ποια υπόσχεση έδωσε ο Λίνο;

Ο Άλβες Λίνο επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά σαν σκάουτερ και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM 89,4:

Για την επαφή που είχε με τον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με τον Ιβάν Σαββίδη και θα κάνω σκάουτινγκ στην Λατινική Αμερική για λογαριασμό του ΠΑΟΚ»
Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο: «Σαφώς και θα ήθελα να συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν περίπλοκο το θέμα και δεν ήθελα να πιέσω τις καταστάσεις. Ο νέος προπονητής έχει κάνεις τις επιλογές του και έτσι αποφάσισα να δεχτώ με χαρά την πρόταση που μου έγινε, να αναλάβω ένα νέο πόστο στον ΠΑΟΚ. Θέλω να βρω καλούς και ικανούς παίκτες για την ομάδα».
Για το αν θα συνεχίζει να παίζει μπάλα στην Βραζιλία: «Όχι, δεν θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να αυτοσυγκεντρωθώ σε αυτό και να κάνω καλά την δουλειά μου για τον ΠΑΟΚ».
Αναφορικά με το αν θα επικεντρωθεί σε παίκτες από την Λατινική Αμερική: «Θα δώσω περισσότερη προσοχή στην Βραζιλία, αλλά και γενικότερα σε όλη την Λατινική Αμερική».
Αναφορικά με την διάρκεια της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αρχικά για έναν χρόνο, μετά άμα όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία και για το αν έχουν επικοινωνία: «Ξέρω ότι είναι προπονητής στην Κ17 του ΠΑΟΚ, έχουμε επαφή, μιλήσαμε τηλεφωνικά δυο φορές γιατί δεν πρόλαβα να τον δω από κοντά, αλλά με βάση την νέα συνεργασία που έχω με τον ΠΑΟΚ θα έρχομαι δυο με τρεις φορές στην Ελλάδα οπότε θα βρισκόμαστε πιο συχνά με τον Πάμπλο».
Για το πώς είδα τον ΠΑΟΚ στο 0-0 με την Ξάνθη: «Με την Μπρόντι η ομάδα πήγε εξαιρετικά, αλλά με την Ξάνθη ήταν δύσκολο παιχνίδι, έκαναν καλή δουλειά τα παιδιά αλλά δεν τους βγήκε. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Ακόμα είναι μια καινούργια ομάδα».
Κλείνοντας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ασχολούμαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ και να δουλεύω για αυτήν. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags