Facebook Pixel Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ με εντολή Τούντορ!
| 2015-08-26 23:30:00

Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ με εντολή Τούντορ!

Επιστροφή-έκπληξη στον ΠΑΟΚ με εντολή Τούντορ!

Επιθετικό περιμέναμε να πάρει ο Δικέφαλος, αλλά "μεταγραφή" για τα χαφ έσκασε! Ποιος ξένος μέσος επέστρεψε στο δυναμικό της ομάδας και γιατί; Ένα "κλικ" από την απάντηση! 

Οι εκπλήξεις του Ιγκόρ Τούντορ για το ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ συνεχίζονται, καθώς μπορεί για τις μεταγραφές ο ίδιος να λέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι αποφασίζει ο Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο οι αποχωρήσεις είναι αποκλειστικά δική του απόφαση.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, λοιπόν, με το ...καλημέρα έδιωξε παίκτες που ήταν βασικοί πέρυσι, όπως ο Ρατς και ο Φακούντο Περέιρα, αλλά και τον Γκολάσα, ο οποίος βέβαια δεν είχε κάνει τόσο καλά ματς όσο οι δύο προαναφερθέντες.

Ο Κροάτης τεχνικός, όμως, αποφάσισε και έδωσε ήδη σχετική εντολή, να γυρίσει στην ομάδα ο Ισραηλινός χαφ, ο οποίος παρότι έψαχνε σύλλογο για να πάρει μεταγραφή εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, τελικά... έμεινε στο ράφι.

Ο Τούντορ, ωστόσο, άλλαξε απόφαση και όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, ο Γκολάσα υπολογίζεται πλέον ξανά για τον Δικέφαλο, θα συμμετέχει στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε και σε κάποια αποστολή! Η εξέλιξη, βέβαια, αυτή δείχνει ξεκάθαρα, πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη στα χαφ.

Τώρα, αν είναι λογικό να μένει ο Γκολάσα και να φεύγουν ο Ρατς με τον Περέιρα (με το οικονομικό να μην είναι θέμα), σίγουρα θα το κρίνουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώην Έλληνα επιθετικό του ΠΑΟΚ θέλει ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags