Facebook Pixel "Το δελτίο τού Αλβανού στο ταβάνι και τέλος"!
| 2015-08-27 12:45:00

"Το δελτίο τού Αλβανού στο ταβάνι και τέλος"!

"Το δελτίο τού Αλβανού στο ταβάνι και τέλος"!

Αναζωπυρώθηκε η κόντρα οπαδών με διεθνή άσο ελληνικής ομάδας! Τι συνέβη και γιατί τα έχουν πάρει οι φίλαθλοι μαζί του; Διαβάστε το στόρι και τα σχόλια οργής στα social media!

Δεν είδαν με καλό μάτι οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα την επιστροφή του Άντι Λίλα στην ομάδα. Ο Αλβανός μέσος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Πάρμα την περασμένη σεζόν, μετά τα όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο του 2014, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Όπως θα θυμάστε, εκείνο το παιχνίδι διακόπηκε, όταν πάνω από το γήπεδο εμφανίστηκε τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι με σημαία-χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας, που περιελάμβανε τη Σερβία, την Ήπειρο αλλά και την Κέρκυρα.

Ο Λίλα ήταν εκ των πρωταγωνιστών των σοβαρών επεισοδίων, αφού επιτέθηκε στον Στέφαν Μίτροβιτς, ο οποίος κατέβασε τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας. Ο ΠΑΣ τότε είχε εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και μετά από μερικούς μήνες δόθηκε δανεικός στην Πάρμα για να κοπάσει ο θόρυβος.

Την Τετάρτη ο 28χρονος Αλβανός επέστρεψε από τον 6μηνο δανεισμό του, δήλωσε ότι νιώθει τον ΠΑΣ σαν το σπίτι του, οι οπαδοί του Άγιαξ της Ηπείρου όμως φαίνεται ότι δεν ξέχασαν τη συμπεριφορά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα Γιάννινα, ο Λίλα δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτος στην πόλη. Ο κόσμος βράζει και δεν τον θέλει στην ομάδα, αφενός λόγω των γεγονότων στο ματς της Αλβανίας με τη Σερβία, αφετέρου εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε όταν ήταν στη Πάρμα.

Ο παίκτης υποστήριζε, δηλαδή, ότι είναι ελεύθερος, ενώ είχε ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Ειπώθηκε, μάλιστα, στην οπαδική πιάτσα ότι ..."δεν έβρισκε ομάδα, γύρισε πίσω και θυμήθηκε ότι έχει συμβόλαιο. Παρακάλεσε και ο ΠΑΣ τον μάζεψε".

Βροχή πέφτουν τα σχόλια για την επιστροφή του Λίλα στον ΠΑΣ και στα socia media. Ο σκύλος ανακάλυψε συζητήσεις οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατυπώνονται αρκετά αυστηρές απόψεις για τον Αλβανό.

Δείτε μερικές απ΄ αυτές στις παρακάτω φωτογραφίες... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags