Facebook Pixel "Αυτό το τεράστιο «μαγαζί» που λέγεται Άρης, θέλει άλλη προσέγγιση"
| 2015-08-28 23:19:00

"Αυτό το τεράστιο «μαγαζί» που λέγεται Άρης, θέλει άλλη προσέγγιση"

"Αυτό το τεράστιο «μαγαζί» που λέγεται Άρης, θέλει άλλη προσέγγιση"

Στον ArenaFM 89,4 μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της Κηφισιάς ,Αργύρης Λίβας, για την απόφαση σε βάρος του Άρη αλλά και των άλλων τριών ομάδων. Μίλησε για την πορεία που είχε αυτή η υπόθεση ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι έγιναν πολλά λάθη από την μεριά του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Εκτιμούσαμε ότι θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις μας αλλά προς μεγάλη μας έκπληξη δεν γίνανε δεκτές. Τώρα περιμένουμε το σκεπτικό της απόφασης που θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες, το δια ταύτα δηλαδή, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε πολύ λίγα στοιχεία. Θέλουμε να δούμε με ποιο σκεπτικό δεν θεώρησαν νέο στοιχείο την συγκεκριμένη γνωμοδότηση, που όλοι θεωρούσαν ότι θα γίνει δεκτή η όλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι ομάδες».

Για το αν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω: «Εγώ δεν μπορώ να πω αν υπάρχει έξωθεν παρέμβαση αλλά με την ευκαιρία που μου δίνεται να τοποθετηθώ, θα πω ότι σίγουρα σε αυτή την υπόθεση, καλός ή κακός, ηγείται η ομάδα του Άρη, με την δυναμική του και την ιστορία του. Αλλά σαν τρίτος μπορώ να πω ότι από την πλευρά του Άρη, γίνανε πάρα πολλά λάθη. Όχι τις τελευταίες μέρες, αλλά γενικά στον χειρισμό αυτής της υπόθεσης

Θέλω να ευχαριστήσω και σε επίπεδο προσωπικό αλλά και συναδελφικό τον δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Άρη, τον Χρήστο τον Γρόλλιο, ο οποίος έδωσε και την ψυχή του».

Αναφορικά με το τι γίνεται από δω και πέρα: «Περιμένουμε να δούμε το σκεπτικό και να πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο, όπου οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες, γιατί υπάρχει και το θέμα της αναρμοδιότητας».

Για την κλήρωση της Τετάρτης της Φούτμπολ Λιγκ: «Η κλήρωση θα γίνει κανονικά όπως φαίνεται με 18 ομάδες, δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Οι μεταγραφές τελειώνουν την Δευτέρα και γενικότερα όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά προβλήματα για ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν όπως ο Άρης».

Για το αν ο Άρης θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιες άλλες κινήσεις νωρίτερα «Αυτή είναι η εκτίμηση μου και με όσους έχω μιλήσει αυτό λένε. Θα μπορούσε να γίνει διαφορετικός χειρισμός αυτής της υπόθεσης. Και διοικητικά και νομικά. Αυτό το τεράστιο «μαγαζί» που λέγεται Άρης, θέλει άλλη προσέγγιση».

Για το αν η Κηφισιά θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο: «Περιμένουμε να δούμε την απόφαση με τον πρόεδρο και από Δευτέρα θα δούμε πως θα κινηθούμε. Όποιος πάει και κερδίσει, συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους. Εδώ δεν υπάρχει ονοματεπώνυμο, υπάρχει 18 ή 20 ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags