Facebook Pixel Δυνατό μπάσιμο για Μαρικά!
| 2015-08-30 16:38:00

Δυνατό μπάσιμο για Μαρικά!

Δυνατό μπάσιμο για Μαρικά!

Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ρουμάνο φορ για την απόκτηση του;

Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ!

Ο Μαρικά θέλει να φύγει από την Κόνιασπορ γιατί έχει πρόβλημα με τον προπονητή του. Πρόβλημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει και η διοίκηση των Τούρκων αφού δεν μπορεί να ζήσει με αυτό.

Έχει συμφωνηθεί, εφόσον βρεθεί ομάδα να λυθεί το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ, όμως ακόμη δεν είχε βρεθεί κάτι αξιόλογο, μέχρι που εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ από … σπόντα.

Ο Ρουμάνος προτάθηκε σήμερα και είναι σαφές πως έχει ξεκινήσει μία κουβέντα με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως είναι το εξής. Η ΠΑΕ, δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη με τους Τούρκους. Άρα, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ένα σεβαστό ποσοστό αποζημίωσης του παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αν οι Τούρκοι καλύψουν σημαντικό ποσοστό, τότε είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου φορ.

Το βασικό θέμα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ με τον Μαρικά, είναι πως μετά από έναν μεγάλο κύκλο καριέρας σε Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία, δεν φαίνεται να έχει υψηλό κίνητρο.

Η πλευρά του όμως ισχυρίζεται πως ο παίκτης έχει πεισμώσει μετά την κακή του περυσινή σεζόν, πως θέλει να πάει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του επόμενο καλοκαιριού και έχει πληγεί ο εγωισμός του που δεν τον κάλεσε ο Ιορντανέσκου στη τελευταία κλήση της εθνικής.

Την ίδια στιγμή που τρέχουν όλα αυτά, ο Ντορίν Γκοϊάν, σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της χώρας του, μίλησε για γνώση του πως ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί για τον 30χρονό διεθνή.

"Ξέρω ότι ο Μάρικα είναι κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ. Του μίλησα τις προάλλες και το γνώριζα. Εχει στα χέρια του μια πολύ καλή προσφορά από τον ΠΑΟΚ. Εμένα μου αρέσει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς οπαδούς, παίζει στο Europa League. Ο Μάρικα μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης γι' αυτούς " τόνισε ο υψηλόσωμος στόπερ.

Μέχρι αργά το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ θα κλείσει τον Ρουμάνο, κάτι που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την Κόνιασπορ και το νούμερο που θα δώσει για αποζημίωση στον Μαρικά. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags