Facebook Pixel Φοβερές δηλώσεις Κούπερ για τους οπαδούς του Άρη!
| 2015-08-31 12:10:00

Φοβερές δηλώσεις Κούπερ για τους οπαδούς του Άρη!

Φοβερές δηλώσεις Κούπερ για τους οπαδούς του Άρη!

Δεν ξεχνάει ποτέ τον Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Εχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την αποχώρηση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον Άρη, ο Αργεντινός όμως δεν ξεχνάει τους «κίτρινους».

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», ο Αργεντινός τεχνικός σχολιάζει τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα και για τις οποίες είναι ενήμερος, εκφράζοντας την στήριξη του προς τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Κούπερ είπε: «Φυσικά και έχω ενημερωθεί για την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι γι΄αυτό. Όταν σε χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα, είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς πώς οδηγήθηκαν εκεί τα πράγματα και να πιστέψεις ότι ο Άρης βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. Έχω μάθει για τις κινητοποιήσεις που κάνει ο κόσμος, οι οποίες και συνέπεσαν με τις υποχρεώσεις μου στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου και συζητάμε καθημερινά γι΄ αυτό το θέμα με τον Αντώνη Σαριόγλου.

Σε αυτούς τους οπαδούς αξίζουν τα καλύτερα και το λέω με απόλυτη σιγουριά, καθώς έζησα πολλές στιγμές μαζί τους και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή αποδεικνύουν ότι δεν εγκαταλείπουν την ομάδα τους. Η καρδιά μου είναι μαζί τους και εύχομαι να δικαιωθεί ο αγώνας τους. Ο κόσμος των ομάδων είναι συνήθως κοντά στις επιτυχίες, αλλά οι συγκεκριμένοι τη στηρίζουν και στα δύσκολα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την υποδοχή που μας επιφύλασσαν κάθε φορά που έμπαινε η ομάδα να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έζησα απίστευτες στιγμές στον Άρη. Οι νίκες, όμως επί της κατόχου του Europa League, Ατλέτικο Μαδρίτης, νομίζω ότι ήταν οι κορυφαίες μου στον σύλλογο. Απέναντι σε μια ομάδα με αστέρια παγκοσμίου κλάσης, όπως οι Αγουέρο και Φορλάν, δείξαμε ότι η ψυχή είναι αυτό που μετράει και ότι στο ποδόσφαιρο δεν είσαι ποτέ χαμένος πριν γίνει το παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι όταν φεύγεις από κάπου και θυμάσαι τα αρνητικά και τα θετικά, να υπερισχύουν οι αναμνήσεις που σε κάνουν χαρούμενο. Ειλικρινά εύχομαι τα καλύτερα στον Άρη και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει».

Για το αν θα επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη για τον Άρη:«Η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει απίστευτα η ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, δυστυχώς όμως οι επαγγλεματικές μου υποχρεώσεις δεν μου έχουν επιτρέψει να το επισκεφτώ ξανά μέχρι σήμερα. Με την πρώτη ευκαιρία, όμως, θέλω να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη και να δω τους φίλους μου, αλλά και να παρακολουθήσω αγώνα του Άρη».

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags