Facebook Pixel Μπροστινοί και...πισινοί!
| 2015-08-31 21:18:00

Μπροστινοί και...πισινοί!

Μπροστινοί και...πισινοί!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης επιστρέφει με blog για τον ΑΡΗ, που βιώνει ένα σκάνδαλο άνευ προηγουμένου και την συνηθισμένη παραγοντική ανυπαρξία

Πήγαμε, γυρίσαμε και ξανά τα ίδια. Μία σκανδαλώδης απόφασης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Μάι δεύτερη ακόμα πιο σκανδαλώδης απόφαση από την ίδια επιτροπή που δίκασε ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ καθώς πλέον θα αντικατασταθεί από τακτικούς δικαστές.

Η δεύτερη φυσικά ειναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΜΝΗΜΕΙΟ. Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και όμως η απόφαση είναι καταδικαστική!

Προσέξτε η ίδια η ΕΠΟ λέει έχει δίκιο ο ΑΡΗΣ και η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ δεν δικαιώνει τον σύλλογο. Δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένουμε από το διαιτητικό. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΑΝΗΚΕΙ.

Είναι ξεκάθαρο ότι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ πρέπει να συντριβεί.

Είναι ξεκάθαρο ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ, αλλά παράλληλα πέτυχαν τον σκοπό τους όλοι αυτοί που επικοινωνιακά ανέβαζαν τον ΑΡΗ σε άρματα, αλλά ήξεραν πολύ καλά ότι και αδύναμος είναι και μη ικανός να τα βάλει με όλη αυτή την βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον ΑΡΗ ακούει τους... φίλους του αντιπάλου του να βάζει ταμπέλες. Φτάσαμε στον ΑΡΗ, ο ένας να λένε ότι είναι μπροστινός του Μαρινάκη, ο άλλος μπροστινός του Σαββίδη, ο άλλος του Μελισσανίδη. Μπροστινοί και... πισινοί θέλουν να πάρουν ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Και βάζουν τον απλό αρειανό να διαλέγει πλευρές, να συστρατεύεται πίσω από τους μπροστινούς και τους πισινούς στα fb και το ίντερνετ. Διχάζουν γιατί ξέρουν ότι ενωμένος ο ΑΡΗΣ μπορεί να σηκωθεί όρθιος και να πατήσει γερά στα πόδια του. Όπως έγινε στο μπάσκετ.

Αλλά πλέον ο κόσμος έχει καταλάβει. Η αρχή έγινε την προηγούμενη Τετάρτη, η συνέχεια σήμερα, το αποκορύφωμα θα είναι στην ΔΕΘ. Με την κίτρινη φανέλα, με την φωνή, με τον ΑΡΗ στην καρδιά και στο μυαλό. Θα γυρίσει όμως ο τροχός. Θα έρθει η δικαίωση, όταν έρθει ένας άνθρωπος όπως ήρθε στο μπάσκετ ο κ. Λάσκαρης. O AΡΗΣ πληρώνει ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ όσων ελέγχουν το ελληνικό ποδοσφαιρο, αλλά πληρώνει και την δική του παραγοντική ανυπαρξία. Αν ο ΑΡΗΣ βρει έναν διοικητικό ηγέτη, τότε θα είναι και σε θέση να τεθεί απέναντι σε όλους αυτούς που βρίσκουν την ευκαιρία να τον διαλύσουν. Περισσότερα για τα εντός συνόρων μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαιτητικού.

ΥΓ1 Η δικαίωση πάντα έρχεται στο τέλος. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...

ΥΓ2 Σημασία έχει αυτές τις μέρες μόνο το σήμα του ΑΡΗ. Τίποτα άλλο...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags