Facebook Pixel «Καμία σοβαρότητα στην πρόταση των Κύπριων»
| 2011-05-26 18:23:00

«Καμία σοβαρότητα στην πρόταση των Κύπριων»

«Καμία σοβαρότητα στην πρόταση των Κύπριων»

Λίγη ώρα μετά την επιστολή του Κωνσταντίνου Τσακίρη, στην οποία εξέφραζε σοβαρές επιφυλάξεις για την πρόταση αγοράς της ΠΑΕ Πανιώνιος από τους Κύπριους, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τσολακάκης με δηλώσεις του χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» αυτή τη λύση…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra 103,3»
«Έχει εξουσιοδοτηθεί ο Γεράσιμος Βεντούρης να μιλήσει μαζί τους, αλλά σε ένα ραντεβού που πήγα κι εγώ, έκρινα ότι η πρόταση είναι αναξιόπιστη», είπε ο παράγοντας των «κυανέρυθρων» και πρόσθεσε

«Από τη μια η εταιρεία είναι off shore και από την άλλη ο Έλληνας εκπρόσωπός της αφερέγγυος, αφού έχει «δυσμενή» στον Τειρεσία. Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα στην πρόταση των Κύπριων».

Ο Τσολακάκης, μάλιστα, τόνισε ότι έχει σταλεί στη συγκεκριμένη εταιρεία προσύμφωνο, το οποίο «θα κάνω... δέκα τούμπες στη Νέα Σμύρνη και θα ζητήσω 100 φορές συγγνώμη».

Δεν παρέλειψε, άλλωστε, να προσθέσει και ότι... «μη δείτε να βγει ο... Απέγητος πίσω από όλα αυτά. Δεν είμαι κανένα κορόιδο πήγα σε ένα ραντεβού και κατάλαβα ότι αν πήγαινα συνέχεια μπορούσα να εκτεθώ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει επενδυτής που μπορεί να δώσει, όχι πενήντα, αλλά έστω και δέκα εκατομμύρια. Μίλησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει Κύπριος που να μπορεί να δώσει τέτοια ποσά».

Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε ακόμη για:
Την αντίδραση Τσακίρη: «Στενοχωριέμαι για τον Τσακίρη που έβαλε 24 εκατομμύρια και μας χάρισε τον Πανιώνιο αφήνοντας στο ταμείο 1,2 εκατομμύρια που θα μπορούσε να το πάρει. Έχει πέσει και αυτός θύμα, όπως και ο Κατσιφαράκης που ήταν ο μεσάζοντας στις επαφές που έγιναν. Θα τον υπερασπίζομαι ό,τι κι αν συμβαίνει. Πριν από δύο μέρες τον είδα και τον ενημέρωσα ότι δεν συζητάμε για τους Κύπριους».

Την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε ξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές μέχρι τις 30 Ιουνίου και μετά έφυγαν με άδεια. Υπάρχουν τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που δεν θα μείνουν, ενώ υπάρχουν και οι εκκρεμότητες με τον Κοντοέ και τον Γουνδουλάκη. Παράλληλα, έχουμε και την τύχη να έχουμε έναν προπονητή που δέχθηκε να μείνει έστω και χωρίς μεταγραφές».

Για τον Εστογιανόφ: «Ο Βεντούρης και ο Τσακίρης λένε ότι πρέπει να τον αφήσουμε ελεύθερο, ενώ υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι πρέπει να γυρίσει στον ομάδα και σε λίγους μήνες με τις εμφανίσεις του θα φέρει λεφτά από την πώλησή του. Δεν πρόκειται, πάντως, να πάει ελεύθερος σε καμία ελληνική ομάδα».

Για τις φήμες περί συμφωνίας του Κοντοέ με την ΑΕΚ: «Αν ένας παίκτης θέλει να πάει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ ο Πανιώνιος δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Να ξέρετε όμως ότι τα παιδιά αγαπάνε περισσότερο τον Πανιώνιο από το χρήμα».

Για τις προτάσεις περί παραχώρησης της ΠΑΕ: «Καθημερινά υπάρχει και μια πρόταση. Σήμερα έμαθα ότι ο παλιός παίκτης του Πανιωνίου και νυν μάνατζερ Θοδωρής Ζάκκας, ζήτησε πληροφορίες μέσω του Αντώνη Μανίκα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags