Facebook Pixel Συνεχίζει η Γιουνάιτεντ το "σίριαλ" Ντε Χέα!
| 2015-09-01 22:24:00

Συνεχίζει η Γιουνάιτεντ το "σίριαλ" Ντε Χέα!

Συνεχίζει η Γιουνάιτεντ το "σίριαλ" Ντε Χέα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στους ισχυρισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης και να τονίζει πως η «βασίλισσα» ήταν εκείνη που καθυστέρησε και δεν ολοκληρώθηκε το deal! 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν στην αντεπίθεση και ουσιαστικά... λένε το ίδιο για την ισπανική ομάδα, τονίζοντας πως «εμείς τα τελειώσαμε όλα εντός διορίας και ήταν ενήμερη και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας που προθυμοποιήθηκε να μας στηρίξει σε περίπτωση που πηγαίναμε το θέμα στη FIFA...».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ αναφέρεται πως:

«Αρχικά να τονίσουμε ότι δεν ήταν στις προθέσεις της ομάδας μας η παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα και η μοναδική επαφή που είχαμε με τη Ρεάλ, ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, με την πρότασή της.

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, εμείς είχαμε τον έλεγχο μονάχα των δικών μας εγγράφων και τα υπόλοιπα, των Νταβίντ, Κέιλορ αλλά και της Ρεάλ, ήταν στα χέρια των ανθρώπων του ισπανικού συλλόγου. Μόλις πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της διορίας λάβαμε τα έγγραφα που απαιτούνταν για να ακυρωθεί το συμβόλαιο του Ντε Χέα και να γίνει η μεταγραφή κι εμείς αμέσως ανεβάσαμε τα απαραίτητα δεδομένα στο Σύστημα Μεταγραφών της FIFA. Η Ρεάλ, δεν το έκανε...

Εκτιμούμε πως τελικά το «ναυάγιο» ήταν αποτέλεσμα της καθυστέρησης από πλευράς Ρεάλ. Εμείς είχαμε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει η μεταγραφή, πράγμα για το οποίο είναι ενήμερη και η FA και θα στεκόταν στο πλευρό μας σε περίπτωση που το θέμα πήγαινε στη FIFA για την εγκυρότητα της μεταγραφής. Η Ρεάλ, παρά το γεγονός πως εμείς δηλώσαμε ανοιχτοί να τραβήξουμε το θέμα, δεν ήθελε να το κάνει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε πολύ ευχάριστη θέση από τη στιγμή που παρέμεινε στο ρόστερ ο Νταβίντ Ντε Χέα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags