26/05/11 - 18:46

"Μένω, υπό προϋποθέσεις"

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δήλωσε οτι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όμως ξεκαθάρισε πως θα το κάνει μόνο αν ο Παναθηναϊκός έχει και του χρόνου πρωταγωνιστικές βλέψεις.

"Μένω, υπό προϋποθέσεις"
55.133views 0shares

Αναλυτικά:

Μία περίεργη και δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Συμφωνείς; «Ήταν μία δύσκολη σεζόν, αλλά είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε τα πλέι οφ. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον συμμετέχουμε στα προκριματικά. Βέβαια δεν έχουμε μπει στους ομίλους, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Αρχίσαμε τη διοργάνωση άσχημα, αλλά κάναμε τρεις νίκες στον δεύτερο γύρο και αντιστρέψαμε την κατάσταση, με ενότητα και δύναμη».

Ένα σχόλιο για τον εαυτό σου; Θέλει να μείνεις τη νέα σεζόν; «Θέλω να είμαι ελικρινής με όλους. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Παναθηναϊκό. Όμως πρώτα πρέπει να έχω μία ξεκάθαρη άποψη για όσα συμβαίνουν στο σύλλογο, στη διοίκηση.

Γνωρίζω ότι ήταν δύσκολη χρονιά, η ομάδα δεν έχει πρόεδρο. Αυτή η αβεβαιότητα δεν είναι άνετη για εμάς τους ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουμε να ξέρουμε το πλάνο της επόμενης σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Εγώ θέλω να το ξέρω αυτό. Ότι θα έχουμε μία ομάδα δυνατή. Εγώ θέλω να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη διοίκηση της ομάδας».

Έχεις μιλήσει για το μέλλον σου με τη διοίκηση; «Όχι ακόμα. Ο κύριος Γόντικας βρίσκεται κοντά στην ομάδα, αλλά θέλουμε περισσότερη υποστήριξη. Δεν είχαμε σύνδεσμο με τη διοίκηση και αυτό είναι δύσκολο. Φυσικά, εμείς έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο.

Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, από τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Όλοι μαζί να δουλέψουμε για να βρούμε τη λύση. Εάν είσαι μέτοχος αυτής της ομάδας, εάν είσαι οπαδός της, τότε σημαίνει ότι την αγαπάς. Πρέπει όλοι από τη θέση μας, να κάνουμε το καλύτερο για αυτή».

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού; «Πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Δεν αρχίσαμε καλά τα πλέι οφ και ξέρω ότι τους απογοητεύσαμε. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Πρέπει να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Δεν αρχίσαμε καλά, αλλά στο τέλος νικήσαμε και τους δώσαμε μία μικρή χαρά σε μία δύσκολη χρονιά για το σύλλογο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ