Facebook Pixel «Περίμενα έναν τίτλο. Του χρόνου…»
| 2011-05-26 18:48:00

«Περίμενα έναν τίτλο. Του χρόνου…»

«Περίμενα έναν τίτλο. Του χρόνου…»

Απογοητευμένος που δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο την φετινή χρονιά με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Άλβες Λίνο, ο οποίος έδωσε όμως… υποσχέσεις για τη νέα περίοδο.
 

Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρησή του για την Βραζιλία ανέφερε: «Περίμενα περισσότερα από αυτήν τη χρονιά και περίμενα έναν τίτλο. Δε μας άξιζε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Ηταν μία σεζόν με πολλά θετικά αλλά και αρνητικά και ελπίζω τη νέα σεζόν να δουλέψουμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Πέρσι είχα ένα δύσκολο χειρουργείο και έναν περίπλοκο τραυματισμό Άργησα να επανέλθω και έχασα την προετοιμασία. Δε μπόρεσα να είναι μαζί με τους συμπαίκτες μου και να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους. Στα πλέι οφ ξαναβρήκα τη φόρμα μου.

Ελπίζω του χρόνου να είναι κανονικά με την ομάδα και να μην έχω προβλήματα. Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μου παρά με την οικογένεια μου και για αυτό και εγώ θέλω να τους κάνω να περνάνε καλά. Στην καινούργια περίοδο πιστεύω θα παραμείνει η ίδια παρέα. Τώρα έχουμε τις διακοπές.

Ολοι έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και του χρόνο θέλουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο και για αυτό θα δουλέψουμε. Εγώ φεύγω με ανάμεικτες εντυπώσεις γιατί πέρα από ότι πετύχαμε, θέλαμε κάτι περισσότερο και στο Κύπελλο και στα πλέϊ-οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags