Facebook Pixel Ρίχτερ: Παίρνει χαφ από τη λίστα του Ολυμπιακού;
| 2015-09-05 12:40:00

Ρίχτερ: Παίρνει χαφ από τη λίστα του Ολυμπιακού;

Ρίχτερ: Παίρνει χαφ από τη λίστα του Ολυμπιακού;

ΕΤΟΙΜΟΣ να ρίξει τα τσιμέντα της Τούμπας είναι ο Ιβάν Σαββιδής, με χάφαρο που θα δίνει πάσες "πάρε-βάλε" στον Μπερμπάτοφ!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν χρειάζεται, δεν διστάζει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ.

Ασχέτως της προσφοράς τους στην ομάδα, έχει φέρει ήδη στον Δικέφαλο παίκτες όπως ο Νάτχο, ο Ρικάρντο Κόστα, ο Νομπόα και, τώρα, ο Μπερμπάτοφ.

Για αυτό και δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση το νέο όνομα που υπάρχει στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και προκύπτει από σημερινό δημοσίευμα της Arena...

Σύμφωνα με αυτό, στον Δικέφαλο έχει προταθεί η περίπτωση του Γκουρκίφ, που βρίσκεται χωρίς συμβόλαιο εδώ και λίγο καιρό.

Η Λιόν δεν ανανέωσε με τον διεθνή Γάλλο χαφ, που η αλήθεια είναι πως έχει ταλαιπωρηθεί στην καριέρα του από τραυματισμούς...

Τώρα, όμως, αισθάνεται ξανά δυνατός και αν δεν αντιμετωπίσει προβλήματα, μπορεί να γίνει ο ιδανικός παρτενέρ του Μπερμπάτοφ!

Άλλωστε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνουν για έναν επιτελικό μέσο και ο Γκουρκίφ είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη, αν είναι υγιής...

Κι εδώ να θυμίσουμε ότι λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος, το όνομά του είχε "παίξει" και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού!

Kάτι που σημαίνει ότι βρισκόταν στη λίστα του, ακόμα κι αν τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του...

Μάλιστα, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία τότε, οι Πειραιώτες ήταν έτοιμοι να προσφέρουν ένα σούπερ συμβόλαιο στον Γάλλο άσο, για να τον ντύσουν με τη φανέλα τους!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Οριστικό: Να πότε θα παίξει ο Μπερμπάτοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags