Facebook Pixel Ξέχασαν πως τον κυνήγαγαν στην Τούμπα; (BINTEO)
| 2015-09-09 22:00:00

Ξέχασαν πως τον κυνήγαγαν στην Τούμπα; (BINTEO)

Ξέχασαν πως τον κυνήγαγαν στην Τούμπα; (BINTEO)

Γιατί τα πήραν στον ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ, ποιον θα βρουν μπροστά τους στη Βέροια και για ποιο λόγο είχε φύγει από το γήπεδο με τη συνοδεία των ΜΑΤ; Τα πάντα όλα με ένα "κλικ"!

Σε ...αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Βέροια, καθώς δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός ότι ο Μιχάλης Βοσκάκης, με πρώτο βοηθό τον Γεώργιο Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) και δεύτερο τον Θεόδωρο Νταλούκα (Τρικάλων), θα είναι ο "άρχοντας" της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αν και ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει τοποθετηθεί, είτε επίσημα είτε μέσω κύκλων, οι ιστοσελίδες της Θεσσαλονικής γράφουν για απόφαση που ...προκαλεί και για ξεκάθαρο "μήνυμα" που στέλνει η ΕΠΟ στον Δικέφαλο, αφού οι "ασπρόμαυροι" έχουν ...προηγούμενα με τον συγκεκριμένο ρέφερι.

Μάλιστα, πολλοί θυμήθηκαν ένα παλιότερο παιχνίδι του στην Τούμπα (23 Μαρτίου 2014), όταν είχε φύγει από το γήπεδο με αρκετή καθυστέρηση και με τη βοήθεια των ΜΑΤ, καθώς απέξω τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις οπαδοί του ΠΑΟΚ, παρότι η ομάδα τους είχε νικήσει πριν από λίγα λεπτά τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και ανατροπή.

Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν, ο Βοσκάκης είχε δείξει κόκκινη κάρτα στον Βίτορ στο 34΄, σε μία φάση που σήκωνε συζήτηση (θεώρησε πως πέταξε την μπάλα σε αντίπαλο) και είχε ως συνέπεια για μία ώρα αγώνα να υπάρχουν αποδοκιμασίες και ένας φοβερός "αναβρασμός" στις εξέδρες της Τούμπας.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός του κόσμου ήταν τόσο μεγάλος, που ακόμα και στη λήξη υπήρχε γιούχα κατά του Βοσκάκη, ενώ πάρα πολλοί φίλαθλοι τον περίμεναν και έξω από τα αποδυτήρια για ...έξτρα γιούχα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Γι΄ αυτό λοιπόν και στην Τούμπα "τρελάθηκαν" μόλις άκουσαν πως ο Βοσκάκης θα σφυρίξει το πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς με τη Βέροια, αφού ο Δικέφαλος δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα...

Δείτε βίντεο από το εκείνο το ματς (η κόκκινη στο 3ο λεπτο)...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags